Friday, 21 February 2014

CANTIKNYA ROZITA CHE WAN TANPA MAKEUP

Assalamualaikum...

Biasa nya kita tengok Rozita Che Wan mesti tampil 
dengan makeup tebal dan baju yang wow!
Bila selalu sangt tengok macam tu
kita rasa "ala..nampak biasa je.."

macam gambar2 kat bawah ni..
kita tengok dia nampak biasa je kan??



Ingat tak masa dia kawen hari tu..
ramai yang cakap dia nampak biasa saja..
mungkin sebab kerap bersolek jadi
tak de la nampak serinya
walaupun baju dia cantik..
dan pelamin bukan main mewah lagi...



tapi kalau dia bergambar macam gambar bawah ni 
nampak lain sangat kan??
dengan mata panda dia
Rambut sanggul makcik2..
Baju pun biasa2 je walaupun 
berlatarkan beg tangan berjenama..
heehheh...

 #selfiesambiltungguhubbybalik.. 

sekian....

17 comments:

  1. hmmm... harap la nnti licha umo 40 pun dapat body cmtu lagi.. huhu..

    ReplyDelete
  2. gambar last tu RCW jugak ke? nmpk lain sgt, cara senyum dia pun lain tp sweet. nmpk mcm muda remaja tanpa makeup. :)

    ReplyDelete
  3. itu semua koleksi beg dia ke ? pehhh. banyak betoi. :D


    psst. kak, yg untuk bebola ikan tu kan. kite tak pernah simpan lama2. biasa buat untuk sekali masak sup.

    tapi, kalau nak simpan dalam 2,3 hari tahan. tapi kena simpan kat tempat sejuk beku yg atas sekali tu. untuk 2 ekor ikan tu kite tak kira pulak berapa dapat. tapi boleh buat makan 5 orang. hihiii :)

    ReplyDelete
  4. subhanallah... yg ori pun cantik dah...

    ReplyDelete
  5. lawa dia ni, tak macam umo 40 an pun :)

    ReplyDelete
  6. tengok sekali imbas ada sikit senyum maya karin pun ada... cantik yang ori..patut la orang muda pun tergila2 kat dia..

    ReplyDelete
  7. Errrr yang banyak2 tu sume handbag dia ke? Gila banyak la, chanel pulak tuh!

    ReplyDelete
  8. muka anak dara..pfftt nk tau sgt cane diet harian dia smpi muka menten remaja gitu..haha untung zain..eh! :)

    ReplyDelete
  9. mmg artis2 ni cantik sebenarnya. Kalau derang tak mekap pun cantik. Tapi ada jugak artis yg muka biasa2 je mcm org kebanyakan. Tu biasanya kalo pelakon yg bawak watak pasu bunga la. Haha.

    ReplyDelete
  10. wow... dia memang cantik... ada gak gambar ori dia....

    ReplyDelete
  11. Tetap canrik..
    motip gmbaq tu mesti nak tnjuk koleksi channel tu.. huwaaaa jeles... heheee

    ReplyDelete
  12. yelaaa. lawa lagi kot si cik tah nih xbermake up. sewiousslyy la

    ReplyDelete
  13. haa.. cantik je tanpa make up... make up tebal2 buat apa.. xberat muka ke..?

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();