Tuesday, 4 February 2014

ALDIL ZAFUAN DAN ZEREMA ZAINAL PAKAI BAJU PUN WARNA SEDONDON.

Assalamualaikum....

Dah tak lama je lagi
depa berdua ni nak kawen..
kalau tengok sekarang pun bila keluar je 
mesti pakaian nye warna sedondon..




kalau dulu sorok2..
sekarang lebih terbuka..
mungkin dulu Aidil masih berstatus suami orang..
jadi ada hati yang perlu dijaga..




Ni semua gambar sebulan lepas..
nampak  sepadan pulak..






semoga kekal bahagia selamanya..


 sekian..

11 comments:

  1. kira jadi laa tu kak...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. Hurmmmmmm....


    http://www.munirahizzan.com

    ReplyDelete
  3. muka macam memey pulak..sama cantik sama padan

    ReplyDelete
  4. wahh cantik juga ^_^

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  5. zeremani artis jugaker.. alamak ketinggalanler...
    semoga berkekalan...

    ReplyDelete
  6. Apa ada pada baju sedondon jika hati masing2 tak sedondon. Semoga bagi pasangan yang dah kawin dapat kekalkan hati sedondon hingga ke akhir hayat....

    ReplyDelete
  7. idak ambil pusing hal ni....sama jer kot masalah dgn org kebanyakkan....

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();