Thursday, 20 February 2014

1ST GIVEAWAY BY RARA

Assalamualaikum..



Korang..
nanti ada masa join ye GA yang Rara buat tu..
ye..dia ada buat GA..
hadiah best2..
aku paling suka hadiah stoking baby yang comel tu..
yang ni tajaan butik Baby BoO..
Butik ni ada sediakan hadiah lain iaitu
voucer rm50.banyak tu..
boleh dapat 2 helai baju baby tu...


Comel tak beg ni??


tak payah beli.kalau bertuah menang GA Rara ni,
ini lah salah satu hadiah yang korang boleh dapat.
tajaan dari Intanz Handmade

Tarikh tutup 2 march 2014..
klik gambar atas sekali kalau nak join..

Jangan lupa like MOMS MADNESS GARAGE 
sebab kat sini ada macam2 benda yang
Rara jual..sebut je nak apa nanti dia akan cari.
hahaah..sebab tu kena like supaya korang tak terlepas barang2 yang
memang tengah jadi kegilaaan sekarang..

join tau GA ni ..


sekian,,

5 comments:

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();