TIPS CANTIK KAN MATA GUNA SUDU

Assalamualaikum...

Memang susah kadang2 tu bila nak pakai eyeliner kat hujung mata nih..
macam aku yang bermata cantik ni (muahahahha)
cukup setakat eyeliner bawah mata je..

Bagi yang bermata sepet mesti nak juga 
mata tu nampak besar dan cantik. macam mata aku

Kalau mata macam gambar ats nih nak tak??
memang kadang2 kita bentuk kan dia 
jadi tak sama..

meh nak ajar satu cara mudah..
guna sudu je...


Ok tak??
cer buat..cer buat..
aku tak pernah cuba pun...
maklum la..mata dah memang sedia cantik..
ekekekekk...

sekian,,,

Post a comment

13 Comments

  1. Salam, la ada jugak idea guna sudu, ,bole try ni :)

    ReplyDelete
  2. Kalau guna garpu kemudian jolok-jolokkan mata tu, tentu ia semakin cantik dan seksi...hehehehe...

    ReplyDelete
  3. guna sudu pun boleh..tapi macam leceh pulak..kalau banyak masa nak make up bolehlah. :)

    ReplyDelete
  4. sudu tu pn da comel..siap ada mata giteww..hehe..

    ReplyDelete
  5. sama gak, deno tak pernah pakai eye liner ... dneo tak suka makeup :p

    ReplyDelete
  6. tudiaaa. guna sudu pun boleehhh. hehee

    ReplyDelete
  7. menarik gak petua ni. tak pernah terfikir. balik kang nak prektis lah!

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Diana

    ha ha...silap hari bulan kecik terus mata tu kena sudu

    ReplyDelete
  9. tersodok plak sudu dlm mata tu kang....ahakz

    ReplyDelete
  10. tak rajin la hai. Nak lukih tu rajin gak, tapi nak cuci tu malas.

    ReplyDelete
  11. hadoi guna sudu pun boleh ya...haha

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)