Skip to main content

JUSTIN BIEBER BERSARA DARI DUNIA HIBURAN


Justin Bieber pernah merasa berada di puncak populariti.. Dia mempunyai berjuta peminat yang menyokong setiap langkahnya hingga menjadi seorang artis terkenal. Pada hari krismas yang lalu, Justin mengumumkan kepada dunia bahawa dia akan bersara dari dunia hiburan.

Berita  ini juga mengejutkan banyak pihak. Walaupun di bantah oleh pengurusnya, Scooter Braun, Justin tetap mengeluarkan kenyataan untuk bersara. Dia menulis status yang mengatakan bahawa dia akan bersara di laman  Twitter.




Diajuga menulis tentang kekecewaannya kepada media yang selalu  menulis cerita yang tidak betul tentang dirinya. Sebelum ini rancangan persaraan Justin Bieber ini sudah diluahkan ketika dia melakukan sesi temubual dengan sebuah  stesyen radio di Los Angeles.

Scooter Braun mengatakan  Justin memerlukan waktu untuk berehat. Sejak usia 12 tahun, Justin tidak pernah berhenti bekerja, sehingga dia memerlukan waktu untuk bersama keluarganya.

Tidak lama kemudian Justin sekali lagi membuat kejutan . Menurutnya, dia sedang mabuk ketika menulis status yang mengatakan bahawa dirinya ingin bersara. Ini bukan pertama kali dia memakai alasan mabuk sebagai menutup keterlanjuran nya

sumber:vemale
.

Comments

  1. untung la boleh guna alasan mabuk. ni artis kat mesia, cakap nak berenti la apa la. propa lebih. mabuk jugak kot.. opss!

    ReplyDelete
  2. Kasihan kat Justin bieber ni sebab dia ramai peminat dan jugak ramai musuh.

    Maybe dia stress sebab terlampau bnyak negative sight org2 luar include wartawan so thats y dia keluarkan statement macam tu.

    ReplyDelete
  3. macam-macam ragam dia.. ada je alasan kalau dah buat silap tu..

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …