ZUL MUHAMMAD

INI DIA PENGGANTI PAUL WALKER UNTUK FILEM FAST AND FURIOUS 7



Kematian Paul Walker november lalu membuat kan Universal Studio berusaha keras mencari pengganti Paul.Mereka tetap mahu watak Brian O'Connor ada di dalam Fast and Furious 7.hasilnya pengganti Paul Walker kini telah ditemui.siapa lagiyang paling sesuai kalau bukan adik kandung Paul walker sendiri iaitu Cody Walker.




walaupun tidak sehebat abang nya,pengalaman Cody dalam bidang lakonan jugak tidak perlu dipertikaikan lagi kerana dia juga kerap menjadi stuntman dalam beberapa buah filem.

sama kan..tapi beza umur mereka 15 tahun..

kata putus masih belum disah kan oleh pihak Universal Studio dan mereka masih meneliti beberapa perkara.tunggu saja keputusan rasmi dalam masa terdekat.

sekian..

Post a comment

8 Comments

  1. Patutla ad iras. Adik beradik ghupanya

    ReplyDelete
  2. Cody pun boleh dari Justin Bieber kan..hee

    ReplyDelete
  3. sayang kot diorang nak "bunuh" watak paul walker dalam filem pulak.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. Haritu ada nampak justin bieber. Nasib baik la bukan JB. hahahaha

    ReplyDelete
  5. muka lebih kurang, elok sangat lah tu.

    ReplyDelete
  6. wooooohooooooo great!! nsaib bek bukan bieber... kalau x. aku x nak tonton next fn f. hehe

    ReplyDelete
  7. Muka dan raut wajahnya lebih kurang sama dah tu...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)