ENTRY 16 SAAT

Assalamualaikum...



Tahun 2014 nanti aku akan kembali menulis 
lebih banyak tentang tips2 dan 
perkongsian pendapat macam tahun 2010-2012..
tahun 2013 aku terpaksa tulis pasal cerita2 
kat luar negara atau cerita artis
sebab masa untuk menulis dan berfikir pasal tips2 ni terbatas..
bagi yang ada anak kecil mungkin paham..kan??



Hubungan dengan rakan blogger pun dah macam 
renggang sikit sebab dah lama tak blogwalking...

Jadi tahun 2014 nanti kita 
bersama-sama semula berkongsi cerita dan pendapat..

harap2 tak de la blogger yang dah buang 
url blog aku kat bloglist dia..

kalau ada yang buang tu 
sila masuk kan balik..
INI AMARAN!!!!


hehehee...

sekian..




Post a comment

13 Comments

  1. Insyaallah semoga 2014 menjanjikan sesuatu yg lebih baik... ....

    ReplyDelete
  2. pergh...lju naip bapa second je.haha.

    ReplyDelete
  3. wakakakak~ welcome back kakak ku syg!

    ReplyDelete
  4. waa..kak diana nak mengganas nampaknya tahun baru nnti. azam yg baik tu kak.

    ReplyDelete
  5. hehe...saya faham sangat bila
    dah ader anak kecil ni

    apapun all the best ye untuk 2014 =)

    ReplyDelete
  6. semoga kak ters success tahun 2014 ini.. haritu aiza tukar domain semua bloglist hilang, termasuk blog kak.. aiza dah masukkan balik tadi.. hihi.. jangan marah ya..

    ReplyDelete
  7. sama2 kita meriahkan dunia blog:)

    ReplyDelete
  8. samalah kita akak..ciktom pun slow 2013..xaktif mana..insyaAllah 2014 nak aktif balik..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)