ZUL MUHAMMAD

DAH BAGI IKLAN PERCUMA PUN TAK NAK.MENTANG2 LA TAK TOP.

Assalamualaikum...



dah lama aku tak tunjuk Uv kat blog aku ni..
maklum le..aku ni bukan lagi blogger aktif macam dulu..

sehari setakat 2,3 post je..
blogwalking pun memang dah lama tak buat...

Minggu ni ada orang yang tanya pasal iklan kat blog  ni..
iklan kat sini tak yah bayar..
aku memang bagi percuma je ..
ada 2 orang yang tanya kenapa percuma??:P

Percuma2 pun ada yang tolak..sebab percuma..
Dia tanya kenapa percuma,aku jawab la
sebab tak aktif dan uv tak tinggi..
terus dia tak nak
hheheheh...mungkin sebab uv tak kencang jadi 
dia rasa sia2 kot beriklan kat sini..

Disebabkan uv tak kencang tu la aku bagi percuma..
kalau Uv macam dulu memang aku mintak bayaran dah..hahah..




Ini uv  dan pageview untuk minggu ni..
siapa yang tak kesah dengan iklan percuma
dan uv aku yang seciput ni boleh la email atau pm aku
kat fb untuk bagi banner ye..

#uv ciput pun aku ada banyak CPUV tau..(belagak kejap)


sekian...



Post a comment

14 Comments

  1. biasa la tu. banyak komitmen lain lagi. hehe. saya pon sama jugak macam diana ^ ^

    ReplyDelete
  2. camtu pun ada..bukan orang lebih suka free ke?size mana yang available?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Diana

    Insyaallah
    akan top nanti

    ReplyDelete
  4. UV saya lebih rendah dari Diana, maklumlah kita bukan reporter full time, ada masa tulis, tak ada masa tak ada idea buat benda lain....hehe..

    ReplyDelete
  5. cuba pacak link blog saya kat iklan percuma tu tengok.. hahahahahaha

    ReplyDelete
  6. Tinggi la dari uv saya.

    Percuma ya? Patut la iklan saya ada je walau dh abis tempoh bayar.
    Iklan saya tu nnti nak tukar bannerlah, nnti saya pm diana. ;)

    ReplyDelete
  7. saya nakkk.. nanti saya email akak.. harap harap ada peluang lagi lah..

    ReplyDelete
  8. dlm pada tak berap aktif tu pun UV minimum diana 318, yus dpt seratus lebih je ha...hehe.

    ReplyDelete
  9. Wah, dah bagi percuma pun tak nak? Tolak tuahlah tu. Mungkin juga bisnesnya maju jaya tak layak diberi iklan percuma.

    ReplyDelete
  10. Anak kecik mmg busy sket diana.biasalah tu.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)