ZUL MUHAMMAD

COMELNYA VIDEO YANG SITI NURHALIZA BUAT NI

Assalamualaikum...



Anak-anak aku suka betul tengok video
yang Siti Nurhaliza edit nih..
dok ulang2 je..
nampak comel sangt muka siti..

nak tengok jom..
siti kata dia buat video ni masa dalam kereta.
dalam perjalanan menuju KL..
aku ambik video ni kat instagram dia..


 

Dia guna aplikasi apa ye??

sekian..

Post a comment

8 Comments

  1. macam best je ni..nanti kalau tahu app ape boleh share ye kak :)

    ReplyDelete
  2. Agaknya aplikasi DK kot..(DK=Dato Kay)....

    ReplyDelete
  3. ahaahaa.., dia bua apa pon comey .

    ReplyDelete
  4. tak tau la kak. tp kakak sy pn ade aplikasi ni. abes ayah saye jadi obama menari2. hahaha.

    ReplyDelete
  5. gune apps ape err nk amik kt instagrm?

    ReplyDelete
  6. ada aplikasi ni. kalau tak silap kena beli.

    ReplyDelete
  7. orang dah comel menari macam mana pun pasti comel...hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)