5 SELEBRITI INI DIKATAKAN MENYEMBAH SYAITAN

Assalamualaikum...

Lady Gaga

1-Peminat Lady Gaga mesti ramai kat Malaysia ni.Di sebabkan imej yang pelik kedatangan dia di malaysia tak pernah dialu2 kan dan sering di bantah banyak pihak

Dikhabarkan juga  imej dan aksi peiknya ini merupakan salah satu utusan syaitan.Bukan saja di malaysia,Lady Gaga juga pernah dibantah untuk mengadakan konsert di beberapa negara dengan alasan yang sama.



John Lenon

2-Siapa yang tidak kenal John Lenon? Lagenda The Beatles ini juga dikhabarkan seorang pemuja syaitan
Dia pernah memberitahu The Beatles adalah sebuah  band yang lebih hebat dari pada Tuhan. Disebabkan itu dia menerima berbagai2 kecaman



Madonna
3-Madonna dikatakan pemuja syaitan di sebakan banyak aksi kontroversinya. Tahun 2009 , Madonna dikecam kerana bertegas mengadakan konsert di Poland dan bertepatan dengan hari  keagamaan di sana.Kerana itu,ragmai yang beragama Katolik mengadakan demo sambil membawa sepanduk yang mengecam Madonna.



Marilyn-marylin Manson

4-Penyanyi rock  ini  pernah tersenarai sebagai selebriti paling hodoh. Make up nya yang begitu tebal seakan menutupi jati dirinya. Pada tahun 1996 , Marilyn sempat satu pengakuan yang mengejutkan peminat2 nya

"Aku berharap aku diingat sebagai orang yang mengakhiri kekristianan," katanya pada Majalah Spin terbitan ogos 1996 . Ada juga yang mengatakan kenyataan nya itu disebabkan dia menyembah syaitan.



Mick jagger
5-Vokalis band Rolling Stones ini juga dikatakan seorang pemuja syaitan. Legenda rock 'n roll ini pernah melancarkan  album yang berjudul Sympathy For The Devil pada tahun 1969 .

Album ini dikecam banyak pihak dan dituduh menjadi salah seorang pemuja setan hanya disebabkan tajuk album nya yang kontroversi.

sekian...


sumber:vemale

Post a comment

2 Comments

  1. sebenarnya ramai yg memuja syaitan ni cuma mereka berselindung disebalik lagu2 dan konsert mereka...sbg contoh, kump2 rock spt the black sabbath

    ReplyDelete
  2. saya pernah dengar pasal lady gaga dengan madonna aje
    yang lelain tu baru tahu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)