Tuesday, 19 November 2013

GAMBAR ZIZIE IZETE DAN DIDIE ALIAS DI ISLAMIC FESHION FESTIVAL

Assalamualaikum...

Semalam ada tengok gambar
2 pelakon hebat ni..
Gambar masa Islamic Festival Fashion ..







Festival ni berlangsung pada 18-20 november
Di hotel JW Mariott..

Sekian...
posted from Bloggeroid

23 comments:

  1. hahahahaha didie tu dh knapa?xberat ke..hahaha..

    ReplyDelete
  2. pelik dengan didie alias
    tak tahulah kot saya yang buta fesyen

    ReplyDelete
  3. kite yg tgk lg terasa berat blom lg pakai..alahai didi elias

    ReplyDelete
  4. Mende atas kepala Didie Alias tu? Towel ke hapa? haha

    ReplyDelete
  5. tudng ke rambut ntah la....klu tudung kan lawa tu...

    ReplyDelete
  6. Didi dah macam letak towel je atas kepala ;D

    ReplyDelete
  7. alahai dd...tergelak tgk fesyen dia..hahah

    ReplyDelete
  8. dd tu dh mcm dtg dr planet lain jer...

    ReplyDelete
  9. Suka lak tgk Zizie pakai camtu.Tak cam dulu pakaian die mesti nak tonjol mane2 yang boleh didedah.Yang ni nmpk sopan & ayu gitu w'pun belum bertudung lagi..Insyallah 1 hari nanti kot

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum..salam ziarah!!

    Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. haha..gelak tak perlu kata apa-apa..hahahaha..

    ReplyDelete
  12. Didie macam pakai towel atas kepala jer..huhu

    ReplyDelete
  13. Nak tergelak dgn perangai artis2 kita...

    ReplyDelete
  14. Didie ni mcm lady gaga lah pulak aku tgok..haha

    ReplyDelete
  15. macam pakai tuala je kat kepalanya.. semoga dia mendapat hidayah..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();