Friday, 20 September 2013

UV CIPUT PUN DAPAT CPUV

Assalamualaikum..


Pelik kan...
Aku antara blogger yang jarang blogwaking
Tapi bila orang lain dapat cpuv aku pun dapat..
Pelik tak?

Tapi tu la..
Bila dapat tak tahan lama pun..
Tak sempat nak kumpul banyak2
Dah takat tu je..
Hehehh..

Macam suami aku kata..
Masa aku mula2 buat blog Maisara dah umur 3 tahun.
Dah besar..time tu tak de dia nak kacau2
Ibu buat blog..
Mikhail baru umur setahun..
Memang dia akan kacau la..
Kena tunggu umur dia 2,3 tahun
La baru ibu boleh aktif buat blog macam dulu..
Betul kugak..kan??

Sekarang ni fokus untuk membesarkan
Anak-anak je dulu..
Buat blog bila sempat je...

Terima kasih nuffnang untuk cpuv ni..
Harap kerap2 la bagi  lagi supaya
Dapat kerap2 cashout..
Hehe..

Sekian...

17 comments:

  1. kalau tanya jawapan nuffnang bergantung pada advertising nak bagi cpuv tu.. bukan bergantung pada traffic katanya. saya pernah jugak tanya takkan advertiser minat nak iklan kat blog yang traffic rendah sedangkan dia ada pilihan utk blog yg traffic tinggi. saya tanya sebab saya ada 2 blog 1 tak berapa aktif tp selalu dapat BE berbanding blog yg aktif susah nak dapat BE. jadi saya anggap bergantung pada rezeki la. kalau tanya pun tak dapat jawapan yg logik sangat. kekekeke

    ReplyDelete
  2. Hehhhe ok lah tu kak.tp jgn senyap lama sgt kak.rindu ahhh.

    ReplyDelete
  3. tahniah kak.. aiza dapat yang sama juga.. :D

    ReplyDelete
  4. Ada le jugak daripada langsung takde.

    ReplyDelete
  5. best tu kak.. lekat dari bulan 5..

    ReplyDelete
  6. kita serupa diana... cpuv yg ada ni kira penyeri dlm berblog. sikit2 pun rezeki kan.

    ReplyDelete
  7. bnyk yng on going.. bestnya kak..:)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();