Wednesday, 11 September 2013

TAYANG GAMBAR KAKI!RAFIDAH IBRAHIM SEKALI LAGI DI KECAM

Assalamuaalaikum..

Penampilan bertudung biasanya akan menjaga kita
dari berkelakuan kurang sopan..
Bila dah bertudung nak duduk pun 
kena la sopan..
nak bercakap pun kena hati2..
kalau tidak .tak manis la..

Agaknya sebab tu la ramai yang kecewa dan marah bila 
Fida atau Rafidah Ibrahim memuat naik 
gambar kaki dengan caption yang 
tak boleh diterima sesetengah pengikutnya dia Instagram..



"thinking of having a cup of coffee with 'biskut mentega' :)*coffee..antara minuman kegemaran nabi "



**sekarang artis2 kena la jaga tingkah laku..
orang boleh kritik terus je..
dulu zaman aku kecik2 dulu lain la..
nak komplain ke apa,setakat sembang2 dengan kawan2 je..
kan?/?heheh

sekian..

22 comments:

  1. hahahaha tu la betapa x best jadi retis ni kan??

    ReplyDelete
  2. Makin lm makin xfhm dgn perangai si fida ni

    ReplyDelete
  3. Adeh..
    Kaki pn kne bidas.
    Hehe.
    mmg ksian cik fida ni

    ReplyDelete
  4. fida ni ekna benti jadi retis..macam2

    ReplyDelete
  5. Hmm, tak tau nak komen apa kat Fida ni, tak tau dia fikir macam mana... Hmm...

    #jahattaksaya

    ReplyDelete
  6. artis kene behave. esp artis b'tudung. bnyk natijahnye klu t'silap langkah. maybe tu la harga yg perlu dibayar bile amik keputusan nk jadik artis. hmm..

    ReplyDelete
  7. mmg tak sesuai caption dgn gambar tu.. huhu..

    ReplyDelete
  8. dah jadi public figure cepat je kena hentam..so be careful la kalau xnak di hentam kan :)

    ReplyDelete
  9. Kesiannn...sume nya tk kena...hehe

    ReplyDelete
  10. post lepas tu ko baca?
    dia kata x kisah org nak kata apa
    sbb dia x peduli pasal ko pun

    bila bawak imej bertudung,banyak benda ko kena fikir,apa je yg ko buat org akan cakap

    aku pun x setuju ngan gambar tu
    dia patut fikir sblum upload
    tp bila di tegur marah pulak..
    emmm entahlah

    ReplyDelete
  11. Itu yg tutup aurat (kira tutup la kan?) pun dah kena hentam. Jadi public figure ni bukannya best pun. Baiklah cari kerja yang sesuai, takyah nyanyi.
    Teringat dulu ada sorang artis tayang kaki atas dashboard kereta, Yuna eh? kan terok kena komen.

    ReplyDelete
  12. molek la gitu ea.. susah nak cakap la artis ni...

    ReplyDelete
  13. hehe..silap bila semua nak dikongsikan dalam media sosial..kena sebijik!

    letak gamba coffee pon dah ok..dari letak gamba kaki..

    kalau letak caption nak terajang orang sesuai la jugak..hahahaha..

    ReplyDelete
  14. Artis pon satu. Dah tau awk tu public figure, kena jaga kelakuan.

    ReplyDelete
  15. Selalu jark kena hentam. Hahaha. Control ler sikit perangai tu.

    ReplyDelete
  16. Payah la minah ni isk2. Saya plak rasa malu

    ReplyDelete
  17. kalau dia tak bertudung tak ada org nak kondem kan..sebab dia artis bertudung...so, kenalah pandai jaga kelakuan sikit..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();