Thursday, 19 September 2013

SEMUA ORANG TAHU

Assalamualaikum...



Aku rasa sekarang ni
facebook dah macam tak de privacy dah..
semua benda orang nampak walaupun kita dok
dalam umah tutup pintu tingkap..
heheh..

Aku like page masak2
orang tau aku tengah cari resepi.
aku like page jual ubat kurus
orang tau aku gemuk..
aku tengah main candy crush pun orang tau.,..

heheh..

*selalu bila tengok kawan2 yang like page
ubat kurus ke,page ubat cantik ke,
hati aku ni mesti berkata2..

"dia memang gemuk masa sekolah dulu.."
"mesti dia tengah cari ubat nak hilangkan jerawat batu dia tu.."

korang macam tu tak??
tak,kan??hahaahah

sekian..

15 comments:

  1. kena check balik kat security option, kalau tak org skodeng kat tetingkap ticker tu....

    ReplyDelete
  2. bias akalau tengok apa yg org like deno buat tak tahu je... hihi^^

    p/s: tak sempat2 nak bank in lagi kak... sori sgt2... dah cakap kat mak tadi.. nanti dah bank in deno msj akak ya... maaf again kak...

    ReplyDelete
  3. Kakcik setakat tengok dan 'lalu'... :)

    ReplyDelete
  4. kadang2 like bkn kerana nak beli produk tu...saja gatal tgn nak tekan like hehe

    ReplyDelete
  5. sebab tu la, saya dah log out fb utk candy crush saya. saya masih main. :)

    ReplyDelete
  6. alamak, akak ada like page diet atkin..
    hahak :)

    ReplyDelete
  7. Hahaha, teruklah kalau selalu sangat kantoi.

    ReplyDelete
  8. hahahahaha... pernah kot.. tapi kadang2 fb kejam tau.. sbb saya perasan ada member muslim melayu like page arak.. bila saya tanya dia, dia kata tak pun.. so kadang2 fb tu menipu..

    ReplyDelete
  9. Haah memang pun, sebab tu nak like benda yang molek2 je haha..Tapi kadang like je page artis2 lantaklah kalau bos tau pun sebab dia pun friend dengan kita hehehe..Kalau nak beli barang sekalipun lebih rela pm kalau tanya kat situ confirm bos tau kita nak beli beg ke atau produk baru huhu

    ReplyDelete
  10. mmg xde fb...so xtau sgt pe yg terjd dlm fb ;-)

    ReplyDelete
  11. Kan???

    Adoii main candi keras pun org leh tau. Uhukk

    Awak, ada kwn sy dia like alat pencegah kehamilan. Ekeke sy guling2 gelak.

    ReplyDelete
  12. dunia internet luas..yg xtahu jadi tahu..kann.kalau tak nak sape tahu xyah online terus..hihihi

    ReplyDelete
  13. tu sebab nad x buh ape2 kat fb skrg nie huhu

    ReplyDelete
  14. sy kalau page tuk like tu mmng hati2.. sebab dlu pernah kna pergi ngn kawan llki.. malu..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();