Friday, 6 September 2013

MAISARA; minggu ni tak boleh

Assalamualaikum....


dah lama tak tayang gambo anak2...
pagi2 ni malas nak menaip panjang2..
korang pun tak de nye nak membaca sangat pagi2 ni..
sedap layan mengantuk lagi...

hahhaha..

selalunya bila ambik gamba adik,
kakak pun sibuk suruh ambik gamba dia..

muka teruja sebab kakak pasang lagu kegemaran

tapi semalam nak ambik gamba dia ,
dia tak bagi pulak..

  ibu: cepat la nak ambik gamba ni..nak letak kat blog..

maisara:tak nak la...lain kali je..

ibu:kenapa pulak...??





maisara:minggu ni tak boleh....tengok ni pipi kami ada jerawat pulak..


ye la tu...jerawat konon..dia selalu belagak macam dia dah besar..
padahal nyamuk gigit kemarin..
dia garu2 jadi melecet kulit tu..
pandai2 je kata jerawat..

sekian...

13 comments:

  1. ahhaha tunggu dia besar ikit .. ko sure pening melayan dia dan maisara ekek;)

    ReplyDelete
  2. Hheheee, pandai la Maisara ni :)


    p/s: Kalau akak dapat join majlis esok dapat la Maisara jumpa Firas ;)
    Tp akak kalau free malam pun boleh mai :D

    ReplyDelete
  3. hahaha..kecik2 da kata ada jerawat.. maisara maisara..

    ReplyDelete
  4. Ayat.. mengalahkan retis tuh.. kahkah.. untie nih jerawat ke apa ke.. selamber jer snap pic.. tp pastu delete balik arr.. sebab buruk sgt.. hahaha

    ReplyDelete
  5. ada da je maisara ni menjawab.hehe..layankan je la ye kak

    ReplyDelete
  6. amboi maisara ni kan..pandai..

    ReplyDelete
  7. maisara tak sabar nak besar hehe

    ReplyDelete
  8. maisara rasa dia dah besar tu... hihi^^

    ReplyDelete
  9. haha...menggeletek hati betul la budak ni

    ReplyDelete
  10. Hahaha mcm iklan je x bg ambik gmbr:)

    ReplyDelete
  11. Hahaha, macam budak besarlah. Saya pun kalau ada jerawat, tak nak saya ambik gambar.

    ReplyDelete
  12. ank akk besar ni nti blh akrab ni..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();