Thursday, 5 September 2013

KLOUT:MENYEMAK KAN MATA AKU JE...


tadi dapat notification dai rakan kat fb
mintak try KLOUT..
Bila klik je notification tu dia bawak aku 
ke satu page nama KLOUT ni la..

lepas tu tetiba je semua page aku buka keluar gini pulak..
macam kat gambar atas..
menyemak betul mata aku tengok..
satu keja lak nak tekan x..

Aku tak kisah pun kalau menatang tu nak keluatr
kat page2 tertentu je..ni tak..
sepuluh tab aku buka,sepuluh2 tab dia keluar
menggangu betul..

Bagi yang tak tau KLOUT ni 
macam tempat untuk kita check 
kita punya pengaruh kat laman sosial..
lebih kurang gitu la..

Tak payah la nak pengaruh2 sangt..
semak mata aku je..
ada tak sapa2 boleh tolong aku
cemana nak buat supaya aku tak 
nampak menatang tu lagi bila aku buka 
mana2 page??

sudah2 la dok ajak2 aku join page entah apa2 nih..
aku ni bukan nya hantu laman sosial pun..



update:// berjaya delete akaun KLOUT..
bila masa aku register menatang ni pun entah la..

sekian..


16 comments:

  1. pernah dengar tak pernah join & tak study pulak apa function dia.

    ReplyDelete
  2. baru tahu pasal KLOUT ni..dah macam kelaut pulak bunyinye..hee

    ReplyDelete
  3. nampak cam serabut gak ...ade jugak bg pandangan macam ni..huhuh

    ReplyDelete
  4. tu lah. banyak sangat benda adverts mcm tu. sy cukup meluat lah klu asyik keluar camtu T_T

    nasib pasang lah jgk ads block . huhu

    ReplyDelete
  5. sy pun kurang gemar jenis kuar benda2 gitu.. semak jew.. hehehe

    ReplyDelete
  6. oh ada jugak eh mende2 mcm tu....

    ReplyDelete
  7. nad baru first time dgr klout nie huhu

    ReplyDelete
  8. hehehe...tu yang kekadang malas nak click sign-up tak tentu pasal tu..biar maintain aje, senang.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum,
    Kalau guna benda alah ni...alamat ke laut la blog...nyesakkan nafas je. Trus klik pangkah hu hu hu

    ReplyDelete
  10. kalau semak kasi buang jer kak kan...:)

    ReplyDelete
  11. Bunyi pun dah macam 'Ke Laut' hehe.

    ReplyDelete
  12. Saya pun tak suka tengok benda tu. Macam spam jer saya tengok.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();