Wednesday, 4 September 2013

BILA SUAMI KERJA BARU LA BOLEH BUAT

Assalamualaikum...



selamat tengahari semua...
satu yang tak best bila jadi suri rumah ni bila
kita suka ambil kesempatan..
bukan kita buat jahat cuma sebab bila semua kerja rumah dah siap
mula la kita nak buat sesuatu suami tak tahu kita buat..hahah..
paham dak??

selalunya bila aku dah siapkan semua kerja
dan rasa ada banyak masa lagi sebelum suami balik
mula la nak buat banyak benda sia2..
iaitu main game kat facebook sampai 3,4 jam.
korang pun sama kan>?/ekekek..

benda lain yang aku buat ialah
tengok drama korea sampai habis semua episod..
memang syurga la..puas hati betul..

ada lagi...
yang ni kompem ramai yang geleng2 kepala nih..
aku suka mekap2..hahah..
bila suami tak de ni la masa nak bereksperimen dengan
wjah sendiri..cuba gaya mekap baru
yang aku tengok kat majalah..
kena dengan muka comel aku ni boleh la
cuba depan suami pulak..heheh..

Tak pun cuba tutorial hijab yang ada kat youtube,,
eheheh..dok belit3 sampai tercekik//

dan yang satu ni kiranya hari2 aku buat la..
tidur..lepas suami dan anak keluar umah
akupun mula la tarik selimut..
tambah tengok Mikhail tergolek2 ni lagi la easa nak dakap2 dia..
kalau suami ada tak buat..jatuh saham aku nanti..hahah

korang pulak..
kalau suami pi kerja dan semua kerja umah dah siap
apa korang buat kat rumah?



sekian

12 comments:

  1. saya? dulu asyik membaca..skrg asyik ber'candy crush'!

    ReplyDelete
  2. Kalo laki dah gi kija....Sambung tido la yg paling heben jah!!!

    ReplyDelete
  3. KZ tak buat la semua tu....ehehehehe...(tipu! tipu!)

    ReplyDelete
  4. say no to drama korea...hahahahaha

    ReplyDelete
  5. sementara husbnad keje,sibuk dengan design dan blog je la..balik keje dia akan baca blog.hehehehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Diana

    saya tak boleh nak jawab la nampaknya

    ReplyDelete
  7. Kahkahkah..boleh tahan gak nakalnya..

    ReplyDelete
  8. aiza tak boleh jawab gak sebab tak kawhwin lagi.. hehe..

    ReplyDelete
  9. he3 dah mcm hobi pula =) suami xbg akak kerja ke??

    ReplyDelete
  10. Kah kah kah... Bab tido ngan belit tudung tu mmg sy buat

    ReplyDelete
  11. belum alami lagi sebab belum kawin..heheh

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();