Tuesday, 9 July 2013

LELAKI KELAKAR

Assalamualaikum...



Sejak semalam dah kecoh2 pasal video sumpah laknat setia
budak perempuan yang baru nak up tu..
tengok video tu dengan suami
boleh pulak dia tiru gaya budak tu bercakap..
suami aku memang ada bakat meniru orang..
siyes ni!selalu gelak bedekah2 dengan perangai suami aku..

Orang kata lelaki kalau pandai buat kelakar mesti
ramai perempuan yang suka..dari suka menjadi cinta..
rasanya sebab tu la dulu mudah je jatuh cinta kat suami aku..
padahal dia bukan ensem sangt..
(ececeh...heheheh)

ini bukan kelakar ye..ini pengotor namanya.

Jadi pada adik2..
kalau nak hidup ceria dan gembira
pilih la lelaki yang kelakar..
tapi jangan la kelakar 24 jam tak kira masa ye..
kang orang cop giler pulak..
heheh..



sekian...

9 comments:

  1. Tak semua bertuah macam akak dpt suami kelakar, kena yang seyes je haru..hehee :)
    Apapun bersyukur kan :)

    ReplyDelete
  2. untung dapat suami kelakarkan? kalau tengah sedih mesti dia boleh gembirakan kita..

    ReplyDelete
  3. selamat pagi
    singgah pagi disini
    salam ramadhan

    ReplyDelete
  4. seronok orang kelakar ni, serius je memanjang, tension pulak..

    ReplyDelete
  5. betul tu kak...sense of humor seseorg lelaki bleh buat stress kite hilang even dgn 1 perkataan je

    ReplyDelete
  6. ai
    saya ida newbies blogger
    saya baru je follow blog ni
    jemput follow blog saya
    umielman.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. betul tu kak.laki sy pon. mmg pak lawak.sbb lawak dye lah sy suka n jatuh cinta.padahal laki sy tu badan besar.tp dulu x besar mcm skrg.hahaha.dulu ok lg.kahkahkah.

    ReplyDelete
  8. kira kelakar dan comel macam saya pun dah memadai kan kak kan?kan? :P

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();