GIGI PALSU..NAK PAKAI TAK KALAU MACAM NI?

Assalamualaikum...


korang pkai gigi palsu tak??
Gigi palsu ni kena jaga baik2 sebab klau
letak merata2 orang ambik lepas tu buang..
sebab geli..heheh..
dah tak bergigi la kita..kan??

Kalau ada gigi palsu yang dijadikan aksesori
korang nak pakai tak??
macam kat bawah ni...
gelang tangan
sikat

tapak kasut
 kalau aku memang tak pakai la..
kalau orang tak muntah,
aku yang muntah..hahahha

sekian..

Post a comment

16 Comments

  1. Tak sanggup saya.

    ReplyDelete
  2. ee..tak sanggup pakai..kalau gigi emas boleh kot hehe..:)

    ReplyDelete
  3. ada ke yang buat aksesori macam ni? hehe.. aiza tak sanggup pakai kot..

    ReplyDelete
  4. Gigi saya ori 100%. Tapi di rumah banyak sample gigi palsu, maklumlah istri nurse gigi....

    Nota: Terima lasih atas pemberitahuan Malware krn saya tak menyedarinya...Saya tlh pergi ke Google Wbmaster dan Sucuri Malware Scanner, namun kedua2nya tak mengesan kewujudan Malware. Mungkin dia dah lari kot??? Apapun terima kasih atas pemberitahuan itu....

    ReplyDelete
  5. EIII..GELI GELEMAN TENGOK..

    ReplyDelete
  6. eee,geli kot aksesori gigi tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu T_T

    ReplyDelete
  7. Kasut tu unik kak.... satu jer dlm dunia....jenuh nak berus satu2.....

    ReplyDelete
  8. jgnkan suruh pakai... tgk pun dah geli.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)