Skip to main content

GAMBAR ANAK-ANAK ARTIS MALAYSIA

Assalamualaikum...

Sekarang  ni mudah je kalau nak tahu 
artis tu dah beranak ke..dah kawen ke..
nak dah berapa..kawen berapa kali..ekekeke...
Ada instagram,ada facebook,ada rwitter..mudah kan..

 Kalau zaman dulu artis boleh sorok2 anak.
sekarang tak dahh.lepas pantang je dah gambar tersebar merata2..
petang ni jom kita layan gambar anak-anak comel artis kat malaysia ni..+


Anak Diana Daniele

anak Tomok-Arrianshah



anak-anak sazzy Falak



anak-anak Sariyanti



Anak salina saibi



anak Nabila Huda


anak Nora Danish


Anak Along cham


Anak Mawi dan Ekin



anak-anak Norkhiriah


anak feruz Khan

dan yang last sekali ...

anak aku...
sekian...







Comments

  1. haha...yang bawah sekali tue paling comel:)

    ReplyDelete
  2. yg last sekali paling fames.. kikiki

    ReplyDelete
  3. haha.. gambar bawah sekali tu cute...

    ReplyDelete
  4. Semuanya pandai berposing macam mak bapa mereka....

    ReplyDelete
  5. Haha..yg last tu bakal jd plakon gak tu kak.

    ReplyDelete
  6. anak nabila paling bergaya...cucu papa rock..

    ReplyDelete
  7. heheheh...smoga sehat-sehat hendaknya...comel sumenya...hhehehehe..

    ReplyDelete
  8. Nk geget yg last tu bleh x kak? :-)

    ReplyDelete
  9. Yang las paling pemes...voley...hehe
    Daniela daniel tetap comel wlpon bru lepas branak....

    ReplyDelete
  10. kahkahkah.yg bawah skali tu pic anak artis mana eh.iwiwiwiw. akk.DD tu bukan baru bersalin ke.kenapa rambut mengerbang gitu.xpantang lettew.hehehe.adoii puasa wei puasa.haih~

    ReplyDelete
  11. Mikail jugak yg comel
    ....he3. ...

    ReplyDelete
  12. aku suka yang last sekali tu.

    ReplyDelete

Post a Comment

sila tinggalkan komen anda...:)

Popular posts from this blog

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU

Assalamualaikum...

RESEPI WAFFLE PALING SEDAP,LEMBUT DAN GEBU Rasa seronok betul bila dapat Waffle maker ni. Waffle maker ni hadiah dari Lazada Malaysia . Saya dapat Voucher Rm100 dan saya pilih Waffle maker ni .Banyak betul barang dari Lazada kat rumah ni..hahaha..Order hari ni , esoknya dah sampai..Cepat je..kan??Bila sampai terus google resepi, bancuh tepung nak buat Waffle..hahah...Nampak macam gelojoh kan?sebenarnya sebab teruja. :p
Banyak juga resepi Waffle yang saya baca..saya try 2,3 resepi tapi tak menepati citarasa .Saya suka Waffle yang tebal ,lembut ,gebu.Bila dah sejuk pun dia tetap lembut. Ada resepi yang saya cuba jadi  keras dan masak tak sekata mungkin sebab Waffle padat dan jadi keras.

Ini lah waffle yang keras tu..Dia membakar pun tak sekata..Tompok2  je..Resepi nya dari mana??tak perlu la saya bagitau..hahahah..Tapi bagi yang suka waffle keras dan padat macam ni mungkin tak jadi masalah..
Tapi selepas beberapa percubaan akhirnya dapat juga satu resepi yang kena den…

30 MENU BERBUKA PUASA YANG RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN

Assalamualaikum


Masuk je bulan ramadhan benda yang kita selalu fikir ialah nak masak apa untuk berbuka dan bersahur.kalau boleh kita nak juadah yang sedap , mudah di masak dan tak ambil masa yang lama.




Hari ni saya nak senaraikan 30 juadah lauk pauk yang kita boeh buat sepanjang ramadhan ni...Semoga lepas ni tak de la masuk je dapur dah pening kepala nak masak apa..Last2 ke bazar ramadhan juga dia merayau cari lauk..eheheh..Anggaran memasak setiap hidangan cuma dalam 10-20 minit sahaja..kalau guna dapur 2,3 tungku tak sampai sejam siap semuanya..



30 MENU BERBUKA PUASA YANG  RINGKAS SEPANJANG RAMADHAN
1- Ayam masak merah + ikan goreng +acar timun

2-Daging masak kicap + ikan goreng + taugeh tumis air

3-Gulai ayam + tumis kacang buncis + ikan keli goreng

4-kurma daging + kerabu mangga + ayam berempah

5-asam pedas ikan pari + ayam goreng kunyit +sambal belacan +ulaman

6-ikan keli masak lemak + terung berlada + ayam goreng

7-singgang ikan +kangkung goreng belacan + ikan goreng

8-Sup dagi…

CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL

Assalammualaikum..



CARA ELAK KAN RUMAH DIMASUKI TOYOL DAN CIRI-CIRI ORANG MEMBELA TOYOL Saya belum pernah ada pengalaman melihat toyol..Semoga saya tidak diberi peluang melihat nya. hahha..Orang kata toyol ni macam budak-budak yang badan bulat, kepala nya botak,  semua giginya runcing , badan nya berbulu dan berlendir.Sifatnya seperti kanak-kanak yang suka bermain.Dari apa yang digambar kan ,memang tidak la Toyol ni kita kategorikan sebagai comel..kan??hahah...

Toyol hanya boleh di lihat dengan mata kasar oleh penjaganya sahaja.Orang lain memang tak dapat nak tengok Toyol.kalau ada yang tengok Toyol mungkin ada ritual atau cara-cara tertentu nak melihat makhluk nakal ni.Nak menjaga nya pun macam jaga budak kecil.Kena diberi susu setiap pagi dan petang.Bukan susu dalam tin tu ye ..Tapi menyusu badan.Kalau yang membelanya adalah lelaki, isteri lelaki tu la akan menyusukan toyol tu.kalau tuan nya wanita, wanita tu sendiri akan menyusukan nya.Sanggup tak??hahhah

Kalau di Malaysia ni saya …