70% NEW VISITOR

Assalamualaikum..





tadi check google analytic
tengok peratus pelawat baru blog ni bertambah sudah..
seronok nya..
Ni yang buat lagi semangat nak 
update blog hari2 kan..

dalam minggu ni jugak
pageview dan Visitor ada la bertambah .
tak la macam minggu 2 lepas yang sangat lesu..

tapi bounce rate tu je je yang tak best..
besar pulak nombornya..
usaha untuk kecik kan dia..
kena rajin ping la..

ok..nak pi blog ampa nih..
tunggu tau.,..


sekian...



Post a comment

11 Comments

  1. akak rajin update, deno rajin datang sini... hihi^^ tahniah akak visitor makin bertambah :)

    ReplyDelete
  2. kita pun baru check tadi 90.32% new visitor.. rasa macam tak percaya jugak. yelah.. blog kita kan blog cikai2 jer

    ReplyDelete
  3. ok,sila ketuk pintu dulu ok :P

    ReplyDelete
  4. biler tgk entri psl ni.tus jer check blog sy nyer...dah lama xtgk..berwajah baru...hahahaha...last tgk taun lepas...

    ReplyDelete
  5. Returning visitor tu yg kita nak...boleh tahan blog ni..

    ReplyDelete
  6. sehari 1k
    ok sgt tu

    Popular Post : Isu TETAK di Kelang

    line biru ni x relevan dah kak
    ok je
    sbb default set blog semua nofollow

    ReplyDelete
  7. tahniah diana... ini yg buat makin semangat nak update blog kan!

    ReplyDelete
  8. blog femes mcm akak nie...memang ramai yg dtg tau.....

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)