MAISARA:: ketua kelas

Assalamualaikum...



Maisara ni susah betul nak
bagi tumpuan bila orang bercakap dengan dia.
kalau tengok tv pun bukan nya dia duduk
dan tengok tv tu..
telinga je dengar,dia buat la macam2 kerja..
melukis la..,melompat,macam2 lagi la..

Aku tau sangt la..
mesti kat sekolah pun macam tu..
cikgu bercakap dia tak bagi tumpuan..

malam kemarin jam 11 malam......

Maisara: ibu..baru Maisara tahu sesuatu..

Ibu: apa dia??kerja sekolah belum siap?

Maisara:bukan...rupa2nya..maisara la ketua kelas..

Ibu: :dah masuk tengah tahun ni,baru hang tau hang ketua kelas??
tu la dia...bila cikgu bercakap bukan nak dengar betui2..
lain kali bagi tumpuan bila cikgu bercakap...aih..budak ni!

Maisara: Sebab tu la Maisara tak bagi tau ibu awal2..sebenarnya petang tadi lagi maisara dah nak cakap.

alahai anak oi..

sekian..

Post a comment

27 Comments

  1. Oo.. selama ni dia tak tau dia ketua kelas ker?? kekekkee

    ReplyDelete
  2. hahahahahahahahaha....
    kelakar lah your doter ni sis...
    kkdg words yg keluar dari mulut dorang ni memang lah bikin kita gelak jer kan....

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha....dah tatau nak komen pe. Yg pasti, suke baca psl maisara ni. Bijak betul. Hahahahaha....

    ReplyDelete
  4. kkekekeke..

    comei maisarah

    bila ibu tye

    ade je nk jwb

    tap jwpn ye tu celik di akal plak tu

    hehehe

    panjang akai ni

    hihi


    p.s: kopi + sesudu milo? ohh kena cube ni..hahahaa..trimas akak!

    ReplyDelete
  5. muahaha...macam mano dah jadi ketua kelas boleh lak tak sedar nih...

    ReplyDelete
  6. HAHAHA..LAWAK LA MAISARA..MCM MANA BOLEH X TAU YG DIA TU KETUA KELAS..HIKSSSS

    ReplyDelete
  7. hahahhaa..lawak la maisarah nie...dah habis penggal akhir dah baru dia tau dia ketua kelas

    ReplyDelete
  8. Budak ni memang keloloh....(Keloloh dlm dailek Utara bermakna kelakar..)

    ReplyDelete
  9. assalam,

    ooo my sara.. hahaha..lawak..

    ReplyDelete
  10. ahahaha!

    cubit satgi baru tau. maisara maisara..

    ReplyDelete
  11. hahaha lucu lah maisara ni bikin ibu dia heart attack kan..hehe

    ReplyDelete
  12. comel je. mesti dia ada bakat kepimpinan tue.

    ReplyDelete
  13. HEHEHE... SEMOGA JADI KETUA YG BAIK YE MAISARA....

    ReplyDelete
  14. maisara cuba bergurau dengan ibu ke tu?maisara maisara..mesti dia baru ingat nak bgtau tu..

    ReplyDelete
  15. Ke cikgu x bg tau dia tu ketua kelas? Ekeke... Comel je keletah dia

    ReplyDelete
  16. rindunya maisara!!!! seminggu tak dtg sini.... hihi... maisara mmg kelakar! :)

    ReplyDelete
  17. isk isk... ibu baru tau.. apapun tahniah... tahun depan jadi lagi tau..

    ReplyDelete
  18. ahhaha kan ibu nie ...
    tahniah ye sayang ;)

    ReplyDelete
  19. aduhai maisarah. mcm2 kerenah. haha. hebat betul maisarah dpt jd ketua kelas. mesti dia banyak celoteh lam kelas. haaha

    ReplyDelete
  20. hahahaha.baru tau dye ketua kelas.aik.sabo jelah.

    ReplyDelete
  21. Hahaha.. Dah bulan Jun ni. Baru dia tau dia ketua kelas. Lawak je.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)