Breaking

Wednesday, 29 May 2013

GAMBAR NEELOFA DALAM KETUK-KETUK RAMADHAN 2013

Assalamualaikum..

Tak lama je lagi kita akan menyambut bulan ramadhan.
Antara rancangan tv yang paling mendapat sambutan
pada bulan Ramadhan ialah Ketuk-ketuk Ramadhan.
rancangan yang menampilkan artis-artis tempatan
menunjuk kan kehebatan mereka memasak.

Antara artis yang dijemput dalam Rancangan tersebut ialah Neelofa.
jom kita tengok bebrapa aksi
Neelofa memasak di dapur Ketuk-ketuk Ramadahan bersama Sheila Rusly.




sekian..

18 comments:

  1. wah tak sabar tunggu..memang tiap2 tahun follow he2..kadang2 tengok online kat office kalau tak busy :)

    ReplyDelete
  2. Suke cite ni. Tp last year, x dpt nak tgk sbb die tayang time keje kan?

    ReplyDelete
  3. x sabar nak puasa ..
    huhuhu rayaaaaaaaaaaa huwaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  4. sy pun suke tgk ketuk2 ramadan!:)

    *singgah dan follow sini jgk:)

    ReplyDelete
  5. tak sabar nk tggu tgk nyum2....

    ReplyDelete
  6. antara rancangan masakan yg aku tunggu...

    ReplyDelete
  7. cptnya msa berlalu dh nak ramadhan :-)

    ReplyDelete
  8. thn lepas xtgk pun rancangan nie,..thn nie rasanya pun tak tgk..huhhuuh..

    ReplyDelete
  9. lawo sunggu nee lofa ni kan.
    macm maknya juga

    ReplyDelete
  10. laaa dah buat klip video dah ke?puasa pun belum lagi..cantikkkk anugerah tuhan berikan pada neelofa..hehehe

    ReplyDelete
  11. tak sedar kan dah nak puasa. eloknya skrg kena cecepat ganti puasa sbb nanti bila ramadhan, takda la badan culture shock :D

    ReplyDelete
  12. arini boleh pegi untung2 muke kua kt tv bln puasa ni..mihmihmih

    ReplyDelete
  13. wahhh xsbr nk tunggu ketuk2 ramadhan.best jugak.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

Adbox