Saturday, 13 April 2013

YASMIN HANI BUKAN KAT TV


Assalamualaikum....

yasmin hani  

tengok kat tv kulit dia cantik..kan??

sekian...

15 comments:

  1. X tepek mekap...mmg kusam je :-)♡♡♡

    ReplyDelete
  2. kene pakai aurawhite kot.. ha3..

    ReplyDelete
  3. Kulit mat saleh memang ada camtu, pigmentation dia jelas. :(

    ReplyDelete
  4. make up memang penting skrg nie

    ReplyDelete
  5. biasalah artis, entah berapa inci bedak dorang pakai...hehe

    ReplyDelete
  6. Kata org tua2 nak tengok seseorang pompuan tu cantik atau tidak pergi tengok rupanya sejurus lepas bangun tidur (sebelum gosok gigi dan basuh muka). Apa yg kita nampak itulah wajah sebenar pompuan itu...

    ReplyDelete
  7. ahahaha...kuasa mekap kak... kita pun kalau mekap lagi lawa dari dia kot. produser je buta, xnampak kelawaan kita. kah3.

    ReplyDelete
  8. Salam diana..

    tapi masih tetap nampak cantik juga.. dah orang cantik kan..

    ReplyDelete
  9. make up aje tu....... reality nya.....kulit dia sama jer ngan kita semua......

    ReplyDelete
  10. ni lah natural beauty yasmin hani without make up

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)