Wednesday, 3 April 2013

PESANAN SULTAN LANGKASUKA SEMPENA PEMBUBARAN PARLIMEN

Assalamualaikum..

gambar dari sukanstar(laman berita sukan yang diulas dengan kaki)


Rupanya ramai yang percaya bulat2
pasal Sultan langkasuka tu.
ala yang kecoh2 kat facebook tu..
tak tahu ke tu troll je..
kelakar la sapa yang percaya tu..

Ada pulak yang maki2 dia ..
buat dosa je la..dia saja je buat gitu sebab 
kes Encik Kiram yang dok mengaku sultan tu..



tak kan la benda gitu pun tak boleh nak beza betul2 atau usik2 je.??

Heheheh..

sekian...



20 comments:

  1. Assalamualaikum Diana

    seyum melebar

    ReplyDelete
  2. Ramai yang tak boleh berfikir dengan betul sekarang ni... ;-)

    ReplyDelete
  3. hah hah hah menarik juga,kreatif apa :)

    ReplyDelete
  4. benda2 mcm tu....buang masa jerk maki2....ahakz

    ReplyDelete
  5. He..he... Ramai benor yg sensitipnya.

    ReplyDelete
  6. Di Penang, sebelah pulau sana ramai Sultan, ada namanya Sultan A/L Dawood, Majeed A/L Sultan, Sultan bin Mubarak, Mohammed Ali bin Sultan dll. Di Alor Setar ni ada satu kedai nasi kandar namanya Nasi Kandar Sultan kepunyaan seorang mamak yang bapanya bernama Sultan. Sapa nak makan nasi kandar Sultan mai sini, bukan senang nak makan nasi lemak yg dimasak oleh seorang Sultan...

    ReplyDelete
  7. Hati2 negeri yg tak bersultan lepas ni fenomena orang mengaku sultan akan semakin banyak.. hehehehe

    ReplyDelete
  8. Macam-macam la sejak kes Sulu ni..

    ReplyDelete
  9. aku pun sultan jugakkkk..hahahaha

    ReplyDelete
  10. macam2...benda usik2 mcm ni pun nak caya...hahaha...

    ReplyDelete
  11. err kak saya baru tau, tapi mamat tu troll je kan?takde kena mengena antara hidup dan mati kan?hehehe

    ReplyDelete
  12. Hahahaha! Org kite mmg suka melebih. Gurau pun, tak leh. Cettt!

    ReplyDelete
  13. org nak berlawak pun nak maki hamun. takde la teruk sgt...tak troll pm atau mana-mana malaysian punya ahli politik pun

    ReplyDelete
  14. yg percaya tu dol agaknya.. tapi ramai yg selalu troll dia kat FB.. bila baca wall posts kat profile die boleh buat hilang semua stress dalam kepala..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)