Tuesday, 23 April 2013

MAISARA :: buli

Assalamualaikum...

Dulu masa menagndung memang Maisara 
nak adik perempuan..
masa tu scan pun tunjuk macam perempuan..
bila keluar je adik lelaki dia macam ok la..
dia tak kisah..
dia sayang adik dia..

masa mengandung dulu kakak aku ada bagi baju baby..
baju gaun kaler pink..
tapi sebab adik lelaki yang keluar jadi
aku simpan la gaun tu dalam kotak dan 
letak dalam stor.

Tapi semalam entah angin apa pulak yang datang kat maisara nih..

Maisara :ibu..ingat tak baju baby yang maklong bagi tu..

Ibu:kenapa dengan baju tu??

Maisara: jom kita bagi Mikhail pakai..

Ibu:mana boleh..dia kan lelaki..

Maisara:ala..bagi je dia bukan ingat sejarah lama dia nanti..

Ibu: tak boleh kakak...

Maisara:tak pe la..kakak bagi dia pakai tudung je la..



Maisara: ok..siap...sekarang awak boleh keluar jalan2 ye Nora..


kesian kat adik..asyik kena buli je..

sekian...

16 comments:

  1. ikhs kakak ni asyik buli adik je,...kesian mikhail

    ReplyDelete
  2. hehehe.. cumil eks anak2 kecik dipakaikan tudung.. hahaha

    ReplyDelete
  3. amboiiii
    "bg je dia bkn ingt sejarah lama dia nnt..."
    kemain lg ye maisara!
    ;-)

    ReplyDelete
  4. Hehee..tau pulak tu yg adik dia takkan ingat..

    ReplyDelete
  5. tu dia kakak buli si adik hehhe tp nmpak lucu adik beradik dua org nih hehhe

    ReplyDelete
  6. kalau diana buat citer pasal maisara masti izan akan gelak2 di akhirnya. mikhail dah bertukar jadi nora...amboiiii...

    ReplyDelete
  7. amboi maisarah .. "dia bukan ingat sejarah lama dia nanti." hehe .. cerdik betul :D

    ReplyDelete
  8. comel hero diana tu ...gigit sikit :)

    ala...kak ati ni selamba jek
    syahmi tu semua baju kak dia color pink pun
    bagi pakai jek..janji bukan skirt le..hehe

    ReplyDelete
  9. suka2 jer maisara kasi nama nora kat mikail........ he3

    ReplyDelete
  10. mentang2 adiknya kecik lagi..dibulinya ye...maisara2..ish3~

    ReplyDelete
  11. Maisara bagi nama Nora kat Mikhail?heheh..ade je la keje dak maisara ni kan.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)