Friday, 19 April 2013

CPUV: bila dah putus asa....

Assalamulaikum...




yeay....
semalam tengok CPUV semua dah credited..
tinggal Digi je..
lepas tu hari ni tengok2 dapat satu lagi CPUV...

Walaupun slow je naik tapi ok la..kan??
tahun ni slow2 pun
dah boleh cashout sekali..
kalau hujung bulan ni semua credited
kita cash out je lagi..

tapi perasan tak nuff ni
bila kita putus asa dengan dia mesti tetiba je dapat CPUV..kan??

sekain..eh!!! sekian..

20 comments:

  1. saya since setat blogging 2tahun lepas.. tak pernah cash out lagik huhuhu.

    takpe kak, slow kayuh..sempat kot raya tahun ni..leh cash out beli langsir baru :)

    ReplyDelete
  2. Hihi..samela..blh da nk cashout.

    *kak..sekian ke sekain...tettttt..haha...jgn mrh..;)

    ReplyDelete
  3. dah penah cashout sekali, tapi tak sampai2 pun apa apa.. merajuk laa..

    ReplyDelete
  4. makin malas nak layan Nuff dah skrg. Tgh berkasih kasihan dgn Says & Churp2 je skang. senang skit.. hahahaha. rajin ada la duit. kalau tunggu BE Nuff.. ikut nasib je kan. tapi ada la jugak sangkut 2 3 BE tu pn earning x laju.. kekeke

    ReplyDelete
  5. saya baru dpt CPUV tahun ni setelah 4 bulan gersang..

    ReplyDelete
  6. betul2 bila lama tak update tetiba ada CPUV tu, kalau rajin takde pun...huhu.

    yus pun baru dpt CPUV project breeze pop pop tu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah ada rezeki lagi :)

    ReplyDelete
  8. JR jarang2 sangat pi mengendap Nuffnang earning...sebab pergerakannya slow sangat, lebih slow dari ciput vavi....

    ReplyDelete
  9. nuff ada 6ixth sense kot kak .. hehee .. banyak nye akak dapat 8 hengget tuuuuu :)

    ReplyDelete
  10. kalau dapat cpuv ni kena la rajin2 blogwalking HUHU supaya dapat tarik visitor ;)

    ReplyDelete
  11. Salam...

    Wah lama jugak saya tak singgah blog Kak Diana... Dah tukar background rupanya... Lawa lawa! :)

    Untunglah CPUV m'curah2... Saya tak bley cashout pun lagi haha...

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH..NUFFNANG MMG PANDAI AMBIK HATI BLOGGER KAN :)

    ReplyDelete
  13. izan pun ada seketul je tgh running tu. entah bila boleh cashout lagi pun tak tau.

    ReplyDelete
  14. Myra pun penah putus asa gak..hehehe :)

    Tp best tengok earning akak ha ;)

    Myra nak dapat RM8 slow je :D

    ReplyDelete
  15. nak buat putus asa lah juga..hehehe

    ReplyDelete
  16. remy memang takde harapan...... sendu aje....dah malas nak check dah..... comfirm tak dapat......he3

    ReplyDelete
  17. punca pemberi semangat ni kak..congrats anyway :)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)