Friday, 19 April 2013

BOSAN DAH AKU DENGAN BLOG NIH.,..
BANYAK SANGT LA MASALAH NYA...
MENAMBAHKAN TEKANAN JE..

p/s; ada tak masuk kan www.dianarashid.com dalam bloglist??kalau ada tolong remove lepas tu masuk kan balik..boleh tak??boleh kan??kan??kan???tolong ye...;)


SEKIAN...


9 comments:

  1. kenapa D ..
    ieda buka ok aje nie .. ;)

    ReplyDelete
  2. kenapa diana? Tgk dalam bloglist yus ada je diana punya blog keluar update baru.

    ReplyDelete
  3. eh kenapa kak?ok je blog akak ni..takde masalah pon malahan akak bertambah muda dari hari ke hari ehhhh??? :P

    ReplyDelete
  4. Ok dah remove then masuk balik :D
    Baru la blog update, tidak yg lama dah 4weeks ha ;D

    ReplyDelete
  5. eh.. nape kak? nanti deno buat eh

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();