Sunday, 24 March 2013

WANITA INI BOLEH DIGELAR RATU PEMBEDAHAN PLASTIK

Assalamualaikum...

Wanita ni namanya Alicia Douvall .
dia telah melakukan lebih 300 cosmetik procedures dan pembedahan.
Melakukan pembedahan kosmetik seawal 17 tahun.

Keseluruhan kos pembedahan 
adalah lebih £1 million





ini lah wajah asal nya...


Takde lah teruk sangt kan..
muda2 dah terfikir nak buat pembedahan plastik..
tu la..banyak sangt baca majalah tayang gambar artis..

hehehe


sekian..

15 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. mak aaiii! uishh! rupanya yg asal tu 0key la tuuu! lawa apa. mcm rambut stail dulu2~ mcm mak saya. tapi lawa lagi mak saya dulu2~ xP
    haishh...pengaruh terlebih la tuu~ -.-

    ReplyDelete
  3. Erk! Xdelah superb. Yg asal, lg ctk.

    ReplyDelete
  4. Bila dia mati nanti mungkin dia akan minta buat pembedahan plastik juga supaya badannya disumbat plastik dan tak reput2...hehehehe

    ReplyDelete
  5. tu la kan.. comey je tgk muka asal.. duit dh byk sgt kot...

    ReplyDelete
  6. tapi rasanya dia bedah tuu masa dia dah rasa dia nak tua dah koot ekekke
    takut terima hakikat tuu

    ReplyDelete
  7. lagi cantik masa sebelum...cuma kena ubah fesyen rambut aje

    ReplyDelete
  8. mak aihh.banyaknye dia perabis utk pembedahan..isk..isk..api betul gak, not bad gak muka dia without pembedahan plastik..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Terlalu taksub dan obses pada fenomena kecantikan...xnak ditelan tua dan x cantik...moga ia jadi moral dan value bg kita semua di malaysia :)

    ReplyDelete
  10. Nie baru betul2 muka plastik ahaks... rasanya yang asal lagi comei kot

    ReplyDelete
  11. wajah asal dia dah cantik apa..

    ReplyDelete
  12. tetap tak lawa mana pun......

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();