Friday, 22 March 2013

WAJAH BARU SAYA


Assalamualaikum...

Jeng..jeng..jeng...
setelah setahun lebih akhirnya aku terbuka hati untuk
mengubah template blog aku untuk
nampak lebih matang dan lebih serius..
bukan sebelum ni tak serius tapi
template blog aku tu tak macam blog mak orang je..
ramai yang ingt ni blog lelaki
walaupun dah tulis kat header tu "www.dianarashid.com"


Fariq edit blog aku ni tak sampai sejam pun rasanya..kan??
walaupun edit sikit2 tapi kalau aku buat sendiri
memang dah berterabur dah semua widget2 tu..
Aku memang dah lupa cemana nak pasang scroll,
cemanna nak letak iklan..memang tak ingt dah sebab
dah lama tak buat..

Satu lagi aku nak ubah sebab aku memang teringin
nak letak slide macam kat atas post nih..
nampak macam laman web yang hebat2  tu..kan??heheh
slide ni pun boleh membantu pageview blog aku..

Eh!Fariq memang tak ambik tempahan..
dia tolong aku pun sebab dia kata nak masuk minang Maisara  nanti..
kiranya ni bodek bakal mak mertua la..hahaha..
gurau je..
Apa pun segunung terima kasih untuk fariq

Kat sidebar ni aku dah tambah widget top komentar..
ha..sapa nak nama dia dok dalam senarai
rajin2 la komen ye..
aku dulu kalau tengok kat sidebar blog orang tak de nama aku
memang rasa tak best je..
pulun aku komen bagi nama aku masuk senarai..
tu dulu la..sekarang ni tak larat nak kejar2 komen dah..
lemak kat perut dah banyak..letih nak kejar..hahaahh

Ok lah..
harap korang suka dengan wajah baru blog aku nih..
biasa2kan lah kalau tak biasa..
kalau sehari datang blog aku 7 kali lama2 nanti biasa lah..
ekekeke..

sekian..

22 comments:

  1. Wahhhh cantik sudah template baru. Baru la sendiri rasa segar, ya dak?

    ReplyDelete
  2. NAMPAK LEBIH PRO..BLOG BUI PUN BUI RS NAK TUKAR JER,SBB KEANAK-ANAKAN SANGAT..TAK MCM MAK BUDAK PUNYA BLOG..HIHIHI

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum
    salam jumaat yang indah
    singgah pagi :)

    ReplyDelete
  4. wahhhhh segar rasa mata tgk rumah baru akk ni.hehehe

    ReplyDelete
  5. sesekali singgah tengok wajah baru...nampak berseri la kak. :D

    ReplyDelete
  6. semakin menarik kak....mantap...... yg best...ada nama remy kat dlm tu.....he3

    ReplyDelete
  7. aah nampak cantik dan kemas D
    D .. dah lama kepingin D tolong ieda
    ubah ke dot com ..
    aci tak tolong ieda dan jadikan macam blog D ..
    berapa kos ?? ieda bayar ...
    ehhh ! ;))

    ReplyDelete
  8. nampak lebih kemas teratur dan matang layout baru ni.. tebaek lah...

    jum join contest nuffnang saya buat jom.. boleh menang coklat buatan saya dan hadiah misteri... tengok link ni :)
    http://viniyamey.blogspot.com/2013/03/dah-dapat-cek-nuffnang-jum-join-peraduan.html

    ReplyDelete
  9. nmpk blog ni mcm dh pro! tersusun rapi...cantik2...

    ReplyDelete
  10. wahhhh...mmg cantik laaa...sape farid tu....berapa upahnya...??....lagik satu...mana helang jinak besar....ahakz

    ReplyDelete
  11. bagus betol dak fariq tu. mmg boleh buat menantu.. kekeke

    ReplyDelete
  12. Mood berkobar2 la ni ye diana

    ReplyDelete
  13. suke la kaler merun ni akak senyum :)

    ReplyDelete
  14. Cantikkk!! Segar entah bila saya nak tukar saya punya ek

    ReplyDelete
  15. oklah ni terbaik !

    ReplyDelete
  16. wahh, new template.. sy ingat silap msuk blog tadi, hukk...

    ReplyDelete
  17. izan pun suka wajah baru blog diana ni. nampak segar gitu!

    ReplyDelete
  18. comel dah ni.. walau simple tapi nice!

    ReplyDelete
  19. sesekali berubah wajah blog ada semangat baru kan kak..

    ReplyDelete
  20. oohh..patutlahhhh..ingatkan salah blog tadi..hehehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();