Wednesday, 20 March 2013

UNIK,DARI PATUNG MENJADI DOLLFACE

Assalamualaikum...

kreatif sangt orang yang buat nih..
dia guna patung lama untuk hasilkan dollface.
cer perhatikan betul2..
kita boleh nampak dia guna kaki dan tangan patung untuk bentuk kan
dollface yang macam2 rupa ada..








 suka tak??kalau suka like dan share ye....

sekian...

22 comments:

  1. Wow! Kreatif sungguh! Suke kepala darth vader tu....cool!

    ReplyDelete
  2. mcm2 olahan idea manusia zaman sekarang ye hehehhe

    ReplyDelete
  3. ramai giler manusia kreatif kat dunia ni erk....tq for sharing.....ahakz

    ReplyDelete
  4. subhanallah... kreatif betul..

    ReplyDelete
  5. sampai ke situ dorang fikir yer...

    ReplyDelete
  6. elok la jadi patung tuh, dari dollface nih menakutkan plak, seram.

    ReplyDelete
  7. kenapa aku geli dan scary je tgk ni? huwaaaaa....

    ReplyDelete
  8. terasa geli la plak tgk yer..huhuhu...

    ReplyDelete
  9. Lama2 tengok seram pulak. Macam nak dikokak nye teman..

    ReplyDelete
  10. cam org saket pn ade nengoknye.

    ReplyDelete
  11. gambar darth vader tu paling stylo..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. wahhh memang kreatif.. mesti lama betul nk reka

    ReplyDelete
  13. Mmg kreatip, tp pic no 2 tu cam geli sket tengok, cam ada ulat kat muka..hehe

    ReplyDelete
  14. WOW..KREATIF TP RS GELI PUN ADA

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();