Sunday, 3 March 2013

Segmen : Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni

Assalamualaikum...

petang ni rasanya nak join GA je la..
dah lama tak join kan??
jadi jom tengok GA spa yang aku nak join nih...





Anak En.Yusni kali nie nak buat segmen yang cukup simple... Segmen nie diberi nama
"SIAPA BLOGGER BERTUAH"
Segmen  yang sangat simple, senang dan mudah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini juga menawarkan 15 hadiah kepada blogger bertuah....


Syarat-syarat peryertaan
- Buat entri yang bertajuk "Segmen : Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni"
- Follow blog Anak En.Yusni 
- Tampal banner yang telah disediakan oleh saya di entri tersebut (buat simple2 pOn xper) dan link kan ke salah Anak En. Yusni
 

- Tag kepada 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu .
- Siap!!!. 


Tarikh tutup penyertaan
- Penyertaan ini akan berlangsung selama 1 bulan..
- Tarikh tutup penyertaan pada 31.03.2013 jam 11.59 malam
- Pemenang bertuah akan diumumkan pada 02.04.2013




eh!!lupa nak tag..
ok..aku tag eida,ida dan fatin 

sekian

18 comments:

  1. nape tak tag ahkak..

    gudlak :)

    ReplyDelete
  2. gud luck D

    eh

    eh

    eh

    eh

    sambil2 buat x perasan !

    alamakkkkk ada nama kena TAQ ! huwaaaaaaaaaaaaaaaa ....

    insyaallahhhh ;))

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen & gudluck..

    ReplyDelete
  4. gd luck!

    nanti mcm nak join gak lah..sbb mcm simple je ni.

    ReplyDelete
  5. hadiah jgn lupa anta kat rumah ya..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Diana

    moga berjaya

    ReplyDelete
  7. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    cik akak dah follow adik..jom singgah cik akak pula...salam kenalan :)

    ReplyDelete
  8. oohhh anak en yusni..apo kabooooo hehe

    - Admins Blog 3 Dalam 1

    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    Berita Terkini Pencerobohan Lahad Datu, Perkembangan Militan Di Lahad Datu - Kisah Seluruh Dunia

    ReplyDelete
  9. gudluck kak..wah kak sejak bila join2 GA ni heheeee :p

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama & follow sini..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete
  11. hai...singgah dari segment yang same..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/siapa-blogger-bertuah.html

    ReplyDelete
  12. hey dri segmen same blogger bertuah by Anak En.Yusni ^_^ done follow sini..

    http://zafirahzarrae.blogspot.com

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();