Friday, 22 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum..

Ramai yang dah  join GA mak dara nih..
Tak kan aku tengok je..
hadiah banyak lak tu..
kalau aku tak join,rugi je hadiah2 tu kan..
hehehe...

Padahal..
yang join tu kemain la ramainya sampai dan seratus lebih dah pun..
jom la join..



syarat2nya..


1. Follow Blog Bicara Mak Dara
2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.

14 comments:

  1. good luck kak.MV dr segmen sama

    ReplyDelete
  2. nama saya takde.. takmau la join.. :(

    kekeke.. gurau2.. bagus betul contest mak dara tu.. tgk tak sampai sehari dah 20++ yg join.. harini dah ratus++ agaknya.

    ReplyDelete
  3. good luck kakdiana! deno pun ada join tadi :)

    ReplyDelete
  4. terima kasih Diana kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

    ReplyDelete
  5. Salam..diana pun join segmen yang sama..apapun best of luck :)

    ReplyDelete
  6. Wah! Smbutan hangat. Sape mak dara tu eh? Sy x kenal. X pe, nilah ms nye nk kenal2 dgn blogger otai...

    ReplyDelete
  7. jalan-jalan singgah sini.
    dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  8. GUDLUCK!!!!....

    AJ singgah dari segmen sama.....
    Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
    Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Datang dari segmen yang sama

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  10. blogger hebat leh lah join,sy ni nan hado jeee.

    ReplyDelete
  11. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

    ReplyDelete
  12. Aida baru berkesempatan nak terjah blog blogger yang join segmen nie.. terlambat lah pulak. hiks :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

    ReplyDelete
  13. segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();