Thursday, 21 March 2013

JANGAN GUNA PASWORD INI.ELAK KAN AKAUN ANDA DARI DICEROBOH

Assalamualaikum...

kalau tak jelas tekan ctrl++++ ok..




sekian..

22 comments:

  1. jgn guna nama sendiri..pon bahaya jg

    ReplyDelete
  2. guna no yg selalu kita private dengan gabungan abjat dari nama2 yg special :D

    ReplyDelete
  3. Ramai rupa2 nya guna password MONKEY..hahaha

    ReplyDelete
  4. gabungan huruf n nombor biasanya lebih secure.

    ReplyDelete
  5. bahaya kan macam2 la pencuri nie

    ReplyDelete
  6. 123456 tu selalunya yang umur baya2 mak kita... ehheheheh.

    ReplyDelete
  7. terima kasih utk infonya

    mmg password2 ni sgt popular ;)

    ReplyDelete
  8. org malaysia suka gna no tarikh lahir, no plat, no pin bank..haha

    ReplyDelete
  9. banyak sgt pwd.. kdg2 boleh terlupa, tu yg guna pwd mudah mcm kat atas ni, tapi utk akaun tertentu je la.

    ReplyDelete
  10. monyet pun ada.hehe buat pelik2 takut terlupa pulak..

    ReplyDelete
  11. mmg elakkn guna password dgn nama or D.O.B sendiri..bahaya

    ReplyDelete
  12. biasanya ade gabungan abjad dab nombor lah..

    ReplyDelete
  13. Mak2 mmg nk guna 12345 sbb mudah igt..mmg bhya..huhu

    ReplyDelete
  14. wah tq share entri ni...monkey hahaha! mesti monkey kt luar gelak ketawa manusia smpi dh xda idea nk tulis apa utk passwords ngeee ^^

    ReplyDelete
  15. nice sharing sis :) so beware selalu la kan..

    ReplyDelete
  16. Yup2.. betul2.. bahaya guna password di atas tu.. ^_^

    ReplyDelete
  17. oo bahaya ni...

    nasib baik takde dalam senarai tu...

    ReplyDelete
  18. betoi... kena buat panjang2 password..

    ReplyDelete
  19. bahaya tu....... kena kreatif buat password

    ReplyDelete
  20. kena kreatif create yg ada kombo huruf & nombor...

    ReplyDelete
  21. kEn@ bu@t m@c@m n1 k0t b@ru 0k@y

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();