Monday, 25 March 2013

GAMBAR TERBARU ADELE SELEPAS MELAHIRKAN ANAK

Assalamualaikum...

Dulu dia tak la gemuk sangt..
dulu dia berisi tapi tak gemuk...
tapi sekarang ni..
erm..jom kita tengok wajah terbaru Adele
selepas melahirkan bayi sulung nya hasil perkongsian hidup bersama simon konecki.
dia melahirkan bayi nya pada bulan oktober tahun lepas.









susah tau nak turunkan berat badan nih..
lagi2 bila badan memang berisi time belum beranak.
bila dah beranak..ha!!ambik kau..
mau semput nafas nak buang lemak2 tu..
heheeh

sekian...


18 comments:

  1. Angelo tu rs nyer nama ank dia.simon konecki tu partner dia.. (kalu xsilap la)

    ReplyDelete
  2. oo ni rupenye adele.. tau lagunye je.. orgnye tatau.. heheh

    ReplyDelete
  3. Bagaimana pulak gambar terbaru Diana selepas bersalin? Saja acah aje....jangan ambik ati....

    ReplyDelete
  4. wowww besar gila! tapi takpe itu adalah pengorbanan seorang ibu hehe

    ReplyDelete
  5. owh...byk naik badan..tp xpe.. rasanya lps ni badan dia ok kot

    ReplyDelete
  6. Saya, naik tak turun-turun! hahahaha

    ReplyDelete
  7. nak naik badan mmg senang.. nak turun.. aduhai.. kena double triple gandakan usaha dan azam..

    ReplyDelete
  8. suasah nak kembali seperti dulu.. nak buang lemak bukan senang kan?

    ReplyDelete
  9. takpe..msti jap je dia nak turun blik tu.

    ReplyDelete
  10. Yg die pgg tu bb ke ape? Yg di blur tu..

    ReplyDelete
  11. hehe..koi aje perut 7 bulan, naik 7 kilo.

    ReplyDelete
  12. anak kedua, pencen terus agaknya adele ni haha

    ReplyDelete
  13. Diorang ni kayo. Boleh je upah perunding imej...hahahaha!

    ReplyDelete
  14. makin bolat adele nie...... sungguh skyfall

    ReplyDelete
  15. yg dye pgg tu baby ke apa kak.knp tutup2?

    ReplyDelete
  16. deno suka lagu dia.... badan besar tapi suara dia best!^^

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();