Thursday, 28 March 2013

FILEM THE CROODS KELAKAR HINGGA PENONTON TERPAKSA DIHALAU KELUAR


Assalamualaikum...



Seorang kanak-kanak dihalau keluar dari panggung wayang apabila dia dikatakan ketawa terlalu kuat ketika menonton Filem The Croods.

Kanak-kanak tersebut Sienna Brown yang berusia 7 tahun mempunyai sindrom Down.Staf Cineworld mengatakan Kanak-kanak tersebut telah melanggar policy ketika menonton filem The Croods.



Menurut Ema 28,ibu kepada Sienna, Seorang staf dengan kasar meminta kami untuk beredar,Rupa-rupanya Kerana Siena Ketawa terlalu kuat.Sienna mengalami sindrom down dan dia tidak tahu ketawa secara senyap-senyap.saya berasa meluat dan kecewa dengan staf tersebut.

Pihak Cineworld memohon Maaf tetapi berkata ada penonton lain yang mengadu.Ema danSienna di tawarkan Tiket untuk tayangan seterusnya.seorang jurucakap berkata mereka menemui Ema untuk membincangkan cara bagaimana untuk menyelesaikan masalah tersebut.

***eceh..gelabah la dah tu..kalau staf tu tak kurang ajar mungkin masalah tak jadi besar..kan??

sekian..


9 comments:

  1. alahai nak ketawa pun salahke?....mcm2....if takut org ketawa jgn tayang movies yg berunsur lawak

    ReplyDelete
  2. sian budak tu
    selasa lepas tgk wayang dgn anak2
    kami tgk citer Jack the giant slayer dan tgk iklan the croods ni tp tayangan lewat sgt..emm mcm best,nanti nak tgk jugakla..harap takde kena halau kalau gelak terlampau.hehe

    ReplyDelete
  3. Ya Allah sian nye.so moral budak tu kena bli channel astro first lah.hehee

    ReplyDelete
  4. kalau penonton yg mengadu tu tau keadaan sebenar budak tu...dia pun tarik balik tuntutan...

    ReplyDelete
  5. kan.. cuba ckp elok2.. tak jadi mcm ginih..

    kena tgk cite ni.. kot2 mmg kelakar abes ke.. heh

    ReplyDelete
  6. dah terantuk baru nak terngahdah kan...cuba tegur elok2..xde la jadi mcm tu..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();