Wednesday, 20 March 2013

DIA ORANG YANG LELAKI PALING PERCAYA

Assalamualaikum...

Selamat pagi...
dah lama tak citer pasal lelaki..kan??kan??kan??



Ramai lelaki yang mengakui mereka susah nak percaya kan orang.
cer tanya suami atau kekasih korang..
mesti depa setuju dengan dengan apa aku kata nih..

Tapi walaupun depa susah nak percaya
kat orang,ada jugak orang2 tertentu yang depa percaya..
contohnya macam ibu mereka..
ramai lelaki yang meletak kan ibu mereka sebagai
orang yang paling mereka percaya..



kemudian baru la ayah atau orang lain..
Biasanya lelaki kalau dia mengadu atau bercerita
benda2 yang sulit pada ibu dia itu kerana
dia nak kan sokongan atau pembelaan.
dia nak ibu dia menyokong dia.
sebab dia yakin hanya ibu bapa la yang akan menyokong anak
berbanding orang lain.



sebab itu lah bila korang ada masalah dengan mana2 lelaki
jangan la saja2 nak bagitau mak dia..
memang korang yang akan kena..
memang tak semua ibu macam tu
tapi kebanyakan nya macam tulah..

Sekian.

13 comments:

  1. remy setuju... ibu bapa rujukan yg utama......

    ReplyDelete
  2. setuju tue kak...tapi pelakon korea yg satu ni mmg the best,,hahah(out topic)

    ReplyDelete
  3. haha btol tu..bg kbnyakan lelaki, mak mesti no. 1

    ReplyDelete
  4. selagi belum jadi suami.. abaikan...

    ReplyDelete
  5. klu mslh dgn somi elok gak bgtau mak dia..sbb org laki ni cuma dgr nasihat mak je..haha tp depends pd mslh la... :)

    ReplyDelete
  6. Setuju,
    ramai lelaki manja dengan mak dia :)

    ReplyDelete
  7. ooo..macam tu yer...hehe..
    maybe sebab nature seorang mak..yang pelembut dan memahami kot..

    ReplyDelete
  8. model dlm entry nni munna minat giler dulu

    ReplyDelete
  9. sng cite bile dh nama ye mak...pyah jgk nk trima org len ckp bnda buruk pasal ank diorg.. :) xkire laki or pmpuan :)

    ReplyDelete
  10. saya tergolong dalam lelaki camtu laa..memang ramai dah orang memegang prinsip kepercayaan kepada azlan..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. tak penah aih cerita benda2 sulit kat mak.. hehehe.. biasa cerita pasal masa depan je.. saje nak luahkan ape yg terpendam.. huuu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();