photo mv j_zpshold1suy.gif

Tuesday, 26 February 2013

BE ENTAH KE BERAPA...

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
hujan...tapi cemana pun kena jugak la basuh baju2..
2 bakul kain baju..heheh
asyik hujan je malas la nak basuh,..

Pagi ni buka2 je blog tengok2 dapat be,.
yey!!!!seronok.


Be kali ni dari Resort world Malaysian
ada yang dah join ke contest Graffiti ni??
kalau belum,keluar je iklan tu klik la ye..
herheh..hadiah nya lumayan tau...

Blog ni jarang dah dapat be tahun ni..
jadi dia punye seronok tu lain macam la sikit..

Bila ada be..kena la blogwlking.
kalau idak  tak lama la be tu..

ok la..singgah blog korang jap..

sekian...

28 comments:

laskar pelangi said...

tahniah tahniah!
murah rezeki....heee~

Mira Adzlia said...

rezki tu... Alhamdulilah.....

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah..done white dan genting

Fariq Jalil said...

menyampah betul ngan nuffnang ni.. iklan yg sama kuar kat blog tp CPC je, jadikan la cpuv.. byk kali dah komplen kat blogger yg update entri be pasal ni.. hehehe

Nurzakiah Hanum said...

tahniah

Puan Bee said...

rajin update , rajin ping , rajin bw ... kusss semangat :)

Mario said...

tahniah!dah lama tak dpt be...huhu

munna said...

time dpt be.... time tulah munna malas nak update ...

Daddy Ziyyad said...

saya takdpt BE pun..hahahaha...pasang iklan nuffnang tu baru 2 bulan+

wahida said...

tahniah...ko mmg deserve utk BE nok...sbb ko rajin hapdet...


cayalah...

mas saari said...

tahniah.. rezeki Allah!

Azlan Strider said...

wah..congratulation kak..hehehe..boleh mintak belanja ice cream pasnie...hehehe...pasni hari2 sy singgah walaupun akak x hapdet..hehehe

Regards,
-Strider-

Seneorita Baharin said...

wahh tahniah kak... :D belom ada rezeki dpt BE lg.. :)

Remy hazza said...

tahniah kak......rezeki tu....

Mooniqueen said...

tak merasa lagi nak ada BE.. ye la malas nak update blog ;)

SURIA AMANDA said...

good luck and tahniah

Papa Mifz said...

semoga berterusan murah rezeki BE akak yer...:)

hazwan hairy said...

nuffnang dh merjuk xtau knp..

Iffah Afeefah said...

tahniah kak

jeles2

Anak Pak Muin said...

xde dpt hadiah pape lg..bru je sebulan psg iklan nuffnang..ntah ade org klik ke x ntah..haha

Nadia Johari said...

reziki jgn disia2kan..hehe

Cik Nur said...

alhamdulilah...
rezeki.. :)

deno said...

tah iah akak.. mmg patut akak dapat sbb akak rajin update:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

rezeki gak tu kan kak..hihi..

Sunah Sakura said...

alhamdulillah...seronoknya dapat BE~ blog masakan saya ada la dapat BE...kalo blog peribadi ni jarang2 sangat..

Asmieza As said...

Untungnyaaa dapat BE, sy nak dapat pun tak pernah :(

Monyet Rimau said...

jelesnya aku..aw...bila la blog 3 dalam 1 akan dapat

- Admins Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

Shida Radzuan said...

hohooo..nice kak.tahniah..

Related Posts with Thumbnails