BE ENTAH KE BERAPA...

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
hujan...tapi cemana pun kena jugak la basuh baju2..
2 bakul kain baju..heheh
asyik hujan je malas la nak basuh,..

Pagi ni buka2 je blog tengok2 dapat be,.
yey!!!!seronok.


Be kali ni dari Resort world Malaysian
ada yang dah join ke contest Graffiti ni??
kalau belum,keluar je iklan tu klik la ye..
herheh..hadiah nya lumayan tau...

Blog ni jarang dah dapat be tahun ni..
jadi dia punye seronok tu lain macam la sikit..

Bila ada be..kena la blogwlking.
kalau idak  tak lama la be tu..

ok la..singgah blog korang jap..

sekian...

BE ENTAH KE BERAPA... BE ENTAH KE BERAPA... Reviewed by Diana Rashid on 13:24:00 Rating: 5

28 comments:

  1. tahniah tahniah!
    murah rezeki....heee~

    ReplyDelete
  2. menyampah betul ngan nuffnang ni.. iklan yg sama kuar kat blog tp CPC je, jadikan la cpuv.. byk kali dah komplen kat blogger yg update entri be pasal ni.. hehehe

    ReplyDelete
  3. rajin update , rajin ping , rajin bw ... kusss semangat :)

    ReplyDelete
  4. tahniah!dah lama tak dpt be...huhu

    ReplyDelete
  5. time dpt be.... time tulah munna malas nak update ...

    ReplyDelete
  6. saya takdpt BE pun..hahahaha...pasang iklan nuffnang tu baru 2 bulan+

    ReplyDelete
  7. tahniah...ko mmg deserve utk BE nok...sbb ko rajin hapdet...


    cayalah...

    ReplyDelete
  8. wah..congratulation kak..hehehe..boleh mintak belanja ice cream pasnie...hehehe...pasni hari2 sy singgah walaupun akak x hapdet..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. wahh tahniah kak... :D belom ada rezeki dpt BE lg.. :)

    ReplyDelete
  10. tak merasa lagi nak ada BE.. ye la malas nak update blog ;)

    ReplyDelete
  11. semoga berterusan murah rezeki BE akak yer...:)

    ReplyDelete
  12. xde dpt hadiah pape lg..bru je sebulan psg iklan nuffnang..ntah ade org klik ke x ntah..haha

    ReplyDelete
  13. tah iah akak.. mmg patut akak dapat sbb akak rajin update:)

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah...seronoknya dapat BE~ blog masakan saya ada la dapat BE...kalo blog peribadi ni jarang2 sangat..

    ReplyDelete
  15. Untungnyaaa dapat BE, sy nak dapat pun tak pernah :(

    ReplyDelete
  16. jelesnya aku..aw...bila la blog 3 dalam 1 akan dapat

    - Admins Blog 3 Dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

About Me

Powered by Blogger.