Selasa, 26 Februari 2013

BE ENTAH KE BERAPA...

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
hujan...tapi cemana pun kena jugak la basuh baju2..
2 bakul kain baju..heheh
asyik hujan je malas la nak basuh,..

Pagi ni buka2 je blog tengok2 dapat be,.
yey!!!!seronok.


Be kali ni dari Resort world Malaysian
ada yang dah join ke contest Graffiti ni??
kalau belum,keluar je iklan tu klik la ye..
herheh..hadiah nya lumayan tau...

Blog ni jarang dah dapat be tahun ni..
jadi dia punye seronok tu lain macam la sikit..

Bila ada be..kena la blogwlking.
kalau idak  tak lama la be tu..

ok la..singgah blog korang jap..

sekian...

28 ulasan:

laskar pelangi berkata...

tahniah tahniah!
murah rezeki....heee~

Mira Adzlia berkata...

rezki tu... Alhamdulilah.....

sHaRiNa eLyaNa berkata...

tahniah..done white dan genting

Fariq Jalil berkata...

menyampah betul ngan nuffnang ni.. iklan yg sama kuar kat blog tp CPC je, jadikan la cpuv.. byk kali dah komplen kat blogger yg update entri be pasal ni.. hehehe

Nurzakiah Hanum berkata...

tahniah

Puan Bee berkata...

rajin update , rajin ping , rajin bw ... kusss semangat :)

Mario berkata...

tahniah!dah lama tak dpt be...huhu

munna berkata...

time dpt be.... time tulah munna malas nak update ...

Daddy Ziyyad berkata...

saya takdpt BE pun..hahahaha...pasang iklan nuffnang tu baru 2 bulan+

wahida berkata...

tahniah...ko mmg deserve utk BE nok...sbb ko rajin hapdet...


cayalah...

mas saari berkata...

tahniah.. rezeki Allah!

Azlan Strider berkata...

wah..congratulation kak..hehehe..boleh mintak belanja ice cream pasnie...hehehe...pasni hari2 sy singgah walaupun akak x hapdet..hehehe

Regards,
-Strider-

Seneorita Baharin berkata...

wahh tahniah kak... :D belom ada rezeki dpt BE lg.. :)

Remy hazza berkata...

tahniah kak......rezeki tu....

Mooniqueen berkata...

tak merasa lagi nak ada BE.. ye la malas nak update blog ;)

SURIA AMANDA berkata...

good luck and tahniah

Papa Mifz berkata...

semoga berterusan murah rezeki BE akak yer...:)

hazwan hairy berkata...

nuffnang dh merjuk xtau knp..

Iffah Afeefah berkata...

tahniah kak

jeles2

Anak Pak Muin berkata...

xde dpt hadiah pape lg..bru je sebulan psg iklan nuffnang..ntah ade org klik ke x ntah..haha

Nadia Johari berkata...

reziki jgn disia2kan..hehe

Cik Nur berkata...

alhamdulilah...
rezeki.. :)

deno berkata...

tah iah akak.. mmg patut akak dapat sbb akak rajin update:)

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

rezeki gak tu kan kak..hihi..

Sunah Sakura berkata...

alhamdulillah...seronoknya dapat BE~ blog masakan saya ada la dapat BE...kalo blog peribadi ni jarang2 sangat..

Asmieza As berkata...

Untungnyaaa dapat BE, sy nak dapat pun tak pernah :(

Monyet Rimau berkata...

jelesnya aku..aw...bila la blog 3 dalam 1 akan dapat

- Admins Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

Shida Radzuan berkata...

hohooo..nice kak.tahniah..

Related Posts with Thumbnails