BE ENTAH KE BERAPA...

Assalamualaikum...

Selamat petang semua...
hujan...tapi cemana pun kena jugak la basuh baju2..
2 bakul kain baju..heheh
asyik hujan je malas la nak basuh,..

Pagi ni buka2 je blog tengok2 dapat be,.
yey!!!!seronok.


Be kali ni dari Resort world Malaysian
ada yang dah join ke contest Graffiti ni??
kalau belum,keluar je iklan tu klik la ye..
herheh..hadiah nya lumayan tau...

Blog ni jarang dah dapat be tahun ni..
jadi dia punye seronok tu lain macam la sikit..

Bila ada be..kena la blogwlking.
kalau idak  tak lama la be tu..

ok la..singgah blog korang jap..

sekian...

Previous
Next Post »

28 komen disini

Click here for komen disini
26 February 2013 at 13:30 ×

tahniah tahniah!
murah rezeki....heee~

Reply
avatar
Mira Adzlia
admin
26 February 2013 at 13:36 ×

rezki tu... Alhamdulilah.....

Reply
avatar
26 February 2013 at 13:36 ×

tahniah..done white dan genting

Reply
avatar
Fariq Jalil
admin
26 February 2013 at 13:51 ×

menyampah betul ngan nuffnang ni.. iklan yg sama kuar kat blog tp CPC je, jadikan la cpuv.. byk kali dah komplen kat blogger yg update entri be pasal ni.. hehehe

Reply
avatar
Puan Bee
admin
26 February 2013 at 14:27 ×

rajin update , rajin ping , rajin bw ... kusss semangat :)

Reply
avatar
Mario
admin
26 February 2013 at 14:27 ×

tahniah!dah lama tak dpt be...huhu

Reply
avatar
munna
admin
26 February 2013 at 14:46 ×

time dpt be.... time tulah munna malas nak update ...

Reply
avatar
Daddy Ziyyad
admin
26 February 2013 at 14:54 ×

saya takdpt BE pun..hahahaha...pasang iklan nuffnang tu baru 2 bulan+

Reply
avatar
wahida
admin
26 February 2013 at 15:07 ×

tahniah...ko mmg deserve utk BE nok...sbb ko rajin hapdet...


cayalah...

Reply
avatar
mas saari
admin
26 February 2013 at 15:24 ×

tahniah.. rezeki Allah!

Reply
avatar
26 February 2013 at 15:36 ×

wah..congratulation kak..hehehe..boleh mintak belanja ice cream pasnie...hehehe...pasni hari2 sy singgah walaupun akak x hapdet..hehehe

Regards,
-Strider-

Reply
avatar
26 February 2013 at 15:38 ×

wahh tahniah kak... :D belom ada rezeki dpt BE lg.. :)

Reply
avatar
Remy hazza
admin
26 February 2013 at 16:32 ×

tahniah kak......rezeki tu....

Reply
avatar
Mooniqueen
admin
26 February 2013 at 16:34 ×

tak merasa lagi nak ada BE.. ye la malas nak update blog ;)

Reply
avatar
SURIA AMANDA
admin
26 February 2013 at 16:37 ×

good luck and tahniah

Reply
avatar
Papa Mifz
admin
26 February 2013 at 16:44 ×

semoga berterusan murah rezeki BE akak yer...:)

Reply
avatar
hazwan hairy
admin
26 February 2013 at 17:06 ×

nuffnang dh merjuk xtau knp..

Reply
avatar
26 February 2013 at 17:48 ×

xde dpt hadiah pape lg..bru je sebulan psg iklan nuffnang..ntah ade org klik ke x ntah..haha

Reply
avatar
Nadia Johari
admin
26 February 2013 at 21:17 ×

reziki jgn disia2kan..hehe

Reply
avatar
Cik Nur
admin
26 February 2013 at 23:05 ×

alhamdulilah...
rezeki.. :)

Reply
avatar
deno
admin
27 February 2013 at 00:21 ×

tah iah akak.. mmg patut akak dapat sbb akak rajin update:)

Reply
avatar
27 February 2013 at 08:42 ×

rezeki gak tu kan kak..hihi..

Reply
avatar
Sunah Sakura
admin
27 February 2013 at 10:27 ×

alhamdulillah...seronoknya dapat BE~ blog masakan saya ada la dapat BE...kalo blog peribadi ni jarang2 sangat..

Reply
avatar
Asmieza As
admin
27 February 2013 at 17:14 ×

Untungnyaaa dapat BE, sy nak dapat pun tak pernah :(

Reply
avatar
Monyet Rimau
admin
27 February 2013 at 17:21 ×

jelesnya aku..aw...bila la blog 3 dalam 1 akan dapat

- Admins Blog 3 Dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

Reply
avatar
6 March 2013 at 12:33 ×

hohooo..nice kak.tahniah..

Reply
avatar

sila tinggalkan komen anda...:) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment