TAMAN MACAM NI PUN ADA DI KOREA

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua...
aku kongsikan dengan korang gambar taman yang pelik kat korea nih..
Apa sebab nya ada taman macam ni pun tak tahu la..
mungkin pemciptanya ada hati nak berak tepi jalan'tapi takut2 malu..gamaknye la..
hahahahha






kalau nak datang taman ni
tak boleh la nak bekelah sambil makan mee udang ka..
murtabak ka...tak lalu la..
eii..merepek yang bukan2 la depa nih...buang duit ja..

sekian..

Post a comment

17 Comments

  1. memang sangat pelik.lagi cantik kalau buat taman tema bunga ke apa ke.tapi easanya diorang ada sebab trsndiri kot buat tema ni.hihi.. entri kita hampir sama.tp entri sy dah basi.hihi.jemput
    http://putrimalupage.blogspot.com/2012/11/taman-bertemakan-tandas.html

    ReplyDelete
  2. ya tuhan D ...
    patung tgh " BER ... punnn ado ! ..
    adehh mereka nie semua pelik2 huhuh

    ReplyDelete
  3. tu yg buat org nk g sana tu..haha

    ReplyDelete
  4. hahahaha..ni namanya Taman Jamban

    ReplyDelete
  5. memang takde keje...

    ReplyDelete
  6. Eii..pelik la. Terlebih seni sgt derang ni.

    ReplyDelete
  7. eeeuuuuwwww...tak masuk list must go ler kalo ke sana...

    ReplyDelete
  8. erkk...camni pon ade??
    geli kot...

    ReplyDelete
  9. gamba last tu detail gile. hahaha. siap nampak lagi isi y dikeluarkan.

    ReplyDelete
  10. pelik2nya diorang ni..betul2 buang duit..

    ReplyDelete
  11. tak takde idea tu nak buat tarikan.... taman tahi namanya....he3

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)