CHARLIE MORGAN:ANAK ORANG KAYA RUPANYA...

Assalamualaikum...

Ada baca tak berita sukan yang hangt 2,3 hari ni??
ala citer yang penyerang Chelsea,Eden Hazard tendang ballboy
masa perlawanan  League cup semi final kat Swansea City..

tertendang..bukan saja nak tendang..tapi tu la..ada je orang nak ambik kesempatan bila kita buat kesilapan..


Budak yang dia tendang tu,Charlie Morgan rupanya anak jutawan...kau...!!
Bapak dia orang no 23 paling kaya kat Wales..
siap ada hotel..

bapak dia..
hotel BAPAK dia

kalau tengok kat twitter dia..
wah..dia tunjuk semua barang berjenama nih..
sampaikan tuala dia pun dia tayang jenama apa..

budak sekolah dah pakai iphone 5..
Audi A1..kereta dia la..kau ade?

Jadi korang yang sibuk nak tayang kat Fb,twitter,instagram
apa barang yang berjenama2 hak milik korang tu,
jangan perasan hebat la..
budak ni lagi hebat ok..heheheh
bila aku tengok apa barang yang dia tayang kat twitter dia
aku rasa korang punye barang2,bagi dia macam barang pasar malam je.muahahahah

dalam pesawat virgin Atlantic,upper clas..

geperen dia...untung la gepren dia..heheh


Banyak lagi sebenarmya gambar aku nak letak ni..
tapi kang kita semua cemburu lak...
Bila cemburu mula la naik menyampah..kan??

Dah la aku memang tengah menyampah kat dia nih..
hahahahah..



sekian..

Post a comment

17 Comments

  1. oh camtu ceritanya.... memang kaya dia nie....

    ReplyDelete
  2. walaupun aku tak berapa tahu kenapa die popular.

    tapi aku kagum dengan die. hihi

    ReplyDelete
  3. pasal tak minat sukan... mmg tak tahu langsung pasal ni semua...

    ReplyDelete
  4. Semuanya dia nak tunjuk..riaknya dia. Seluar dalamnya dia tunjuk tak..tapi bukan jenama crocodile kan???

    ReplyDelete
  5. silap orang lah Hazard sepak kan...haha

    ReplyDelete
  6. Patutlah Hazard kelam kabut minta maaf lepas tu..

    ReplyDelete
  7. tak kenal dia nih tapi hotel ayah dia cantik..

    ReplyDelete
  8. untunglew kaye... semua boleh beli..hee

    ReplyDelete
  9. dia kaya kat dunia,
    mudah mudahan diberi hidayah

    ReplyDelete
  10. untung laaa gelpren budak tuuu..hahaha!!!

    ReplyDelete
  11. Dah jeles dah ni.. Hahaha

    ReplyDelete
  12. mak aihh..mesti dia jadi ball picker sebab nak tgk player dari dekat..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  14. Huu..kaye sgt le...x tekjar..

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)