ADA SORANG TU.......

Assalamualaikum......

Ada la sorang tu kan....
Sebenarnya bukan sorang,
Tapi ramai..
Semalam dah cuti...
Hari ni dia cuti lagi..sambung sampai isnin nanti tau...

Untung la....
Dapat cuti lama..kan????

Aku yang tak kerja ni tak dapat cuti pun...

Ekeke...
Melampau la tu..

Ada yang cuti sampai isnin nanti ke?
*************************

Teringin sebenarnya nak buat entry macam ni hari ni..

Ramai yang suka buat entry macam ni,kan?
Dalam entry nya kosong..
Dia buat macam update status kat facebook.
Blog korang,kan?sukahati la nak update apa pun...

Tapi lagi elok kalau ada la sikit info untuk pembaca bila
Diaorang singgah blog korang..
Tak banyak sikit pun jadi la...

Sekurang2 nya orang tak la rasa..
"eh,dia update blog la..
Kejap lagi la pi blog dia,
Lagipun blog dia bukan ada apa pun...."

Ok..tu je untuk pagi ni...

Sekian...

Post a comment

14 Comments

  1. tak sambung cuti kena siapkan pameran utk majlis isnin ni

    ReplyDelete
  2. hehee aku cuti panjang juga sampai Isnin tapi tak balik kg pon, ade hal sikit perlu beres...

    ReplyDelete
  3. akhrnya trjadi entry..takleh nak cuti ada yg cuti dlu..hihi

    ReplyDelete
  4. aku salu buat luahan perasaan kat blog.

    kadang-kadang melampau-lampau.


    haha.

    ReplyDelete
  5. Haha.. hari ni kena keja la. xbest2

    ReplyDelete
  6. haha ramai yg cuti hari ni.. kat opis kita tinggai 9 orang ja... hehehe

    ReplyDelete
  7. Waka...waka...den cuti hari ni...tapi ada info menarik perihal sellotape di blog....dari sudut automotif....ahakz

    ReplyDelete
  8. kalau takde apa nak tulis, koi tak tulis pun. buang masa je

    ReplyDelete
  9. Ada..ada. Baru baca tadi. Tapi yang buat mcm ni biasanya follower riban2. Kalo dia buat entyr kosong pun berpuluh ratus komen masuk then tak jawab then tak balas blogwalking pun. Heheh.

    ReplyDelete
  10. ramai yang cuti panjang especially yang duk KL dan Selangor sebab monday memang dah cuti...hehehe..sib baik sy tak pernah lg buat entry cam akak cakap tu..kalau tak mesti orang bosan nak baca..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Bila lagi nak amik cuti panjang. Ini suatu kebetulan yang cantik.

    Tulis blog macam update status? Terpulang. Tapi kalu dah suka menulis, kurang-kurang 2,3 paragraph baru best.

    ReplyDelete
  12. saya tak cuti. saya kerja. sebab semalam dah cuti. Owh, sekrang fenomena mcm tu kat blog ek... mcm taip status kt fb ek.. saya ni baru jejak blog saya yg hampir sebulan terperap... tapi ADA SORANG TU, nampaknya bukan saya. ehheheh =)

    happy blogging!

    ReplyDelete
  13. best nyer cuti......
    remy kerja kak...tu yg bw pun lambat jer sampai sini.....

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)