Friday, 21 December 2012

VIDEO APEX DAN LEUNIEY DUET LAGU HINDUSTAN

Assalamualaikum...


 Betul ke depa nyanyi nih.. macam tak percaya je...
punye sedap suara apex sampai nama tunang dia
pun aku silap tulis..muahahah

 

 sekian...

12 comments:

  1. boleh tahan suara tapi sekali pandang mcm orang cina nyanyi lagu hindi..hikhik:)

    ReplyDelete
  2. okay laa pek..berenti laa main bola..nyanyi lagi bagus..hari2 leh kuar beautiful nara...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. oklah tu dia pun dah popular cam artis, hehe

    ReplyDelete
  4. Mungkin elok juga dia jadi penyanyi pulak, nak jadi penjaga gol jurulatih dan peminat dah tak percayakan dia lagi....

    ReplyDelete
  5. jap lagi mai play video ni. skrg tgh mood nak jalan2 ke blog kawan2 :)

    ReplyDelete
  6. hehe... dah kawen pun dorang, bukan tunang lagi.. memang sedap, ena rasa suara lelaki ni memang sedap.. serak2 basah gitu.. hehehe

    ReplyDelete
  7. sayes kak.... sedap jugak suara apex tu.... pandai dia melenggokkan suaranya....
    sweet pulak tgk dieorg nie....

    ReplyDelete
  8. nampak apek dh xnak jd pemain bola je...maybe tukar profesion plk kot pasni..hehe

    ReplyDelete
  9. konpius sbenarnya ngn suara apek tu..
    miming ke? rasanya cam lain...

    ReplyDelete
  10. boleh tahan suara si apek. hehe

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)

'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();