Advertisement

SIAPA NAK BERDOT MY??CEPAT SEBELUM TERLAMBAT...

Assalamualaikum...

Selamat malam semua..
malam ni aku nak kongsikan satu berita baik untuk
blogger2 yang teringin sangt nak pakai domain..

aku tau sebenarnya ramai yang teringin kan??
tapi sebab malas nak berurusan,tu yang
jadi "tak payah la berdot com ke hape.."kan?
ada yang kata domain mahal..update blog
sehari sekali lepas tu nak kena bayar setahun
lebih 30 hingget...

Ok..kali ni korang boleh pakai domain..
tak rumit pun macam nak pakai domain lain tu..
setahun ni percuma..cukup setahun,baru korang bayar..
tu pun bayar setahun rm20 je..
harga asal domain ni rm120.
daftar sekarang sebelum 25 disember ni dan korang layak
untuk dapat semua ni..nak??

kalau nak klik kat link ni..
cara daftar dan syarat2 semua kat sini..

http://www.coklateyes.com/2012/12/soalan-hantu-cara-dapatkan-hadiah-hebat.html

http://www.coklateyes.com/2012/12/perhatian-1-untuk-penerima-domain.html

http://www.coklateyes.com/2012/12/perhatian-2-untuk-penerima-domain.html

baca kat situ kelebihan nya
bila kita berdot MY ni..
ikut je cara2 nak daftar yang
innanie tunjuk tu..
tak susah pun..pejam mata sebelah
pun dh boleh buat..
tapi pastikan korang berumur 18-45 tahun
dan warganegara malaysia sahaja..

sekiann...

Catat Komen

21 Ulasan

  1. teringin jgk tp sblm ni tak reti sebenarnya nak ber`domain..
    haha..terukkk.

    BalasPadam
  2. @niza Romli

    domain yang ni tak payah buat apa2..just daftar je..tak macam dot com nun..jenuh geledah blog masa mula2 nak aktif kan dia..

    BalasPadam
  3. mcm Mau je..sbb mmg tringin nk Gune domain nih

    BalasPadam
  4. HURMMM menarik nie D ..
    insyaallah rasa macam nak je ..
    nanti nak terjah ;)

    BalasPadam
  5. Nak tengok dan lihat blog2 lain dulu, kalau ramai tukar tanpa masalah bolehlah try...

    BalasPadam
  6. JR...
    Jangn tunggu ..
    Sebab ni cuma untuk 1500 orang je..sapa lambt tak dapat..

    BalasPadam
  7. laaaaa..sy baru ja tukaq domain

    BalasPadam
  8. Teringin gak..tapi nk kena pahamkan dulu.

    BalasPadam
  9. teringiin tapi belum bersedia lah. hihi

    BalasPadam
  10. Thanks for share kak diana ^_^

    BalasPadam
  11. teringin.tp mls nk berurusan.mst payah kan

    BalasPadam
  12. Sgt menarik..,tringin gak nk cube.

    BalasPadam
  13. Tawaran hebat jualan akhir tahun nih ;-)

    BalasPadam
  14. nak terjah la kak... mana ler tahu boleh tukarkan blog remy nie.....

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)