My Happy Moments

Assalamualaikum...

Jenuh mencari gambar mana yang paling aku suka.
nak letak gambar sendiri memang tak la..kan??hahah
jadi letak la gambar Maisara masa dia umur 3tahun ni..
kalau ingat balik waktu dia suka naik basikal macam ni
memang aku boleh gelak sorang2.
dengan beg nya,bekas airnya,..
baldi pun jadi la untuk gantikan topi keledar..





Syarat2 peyertaan My happy moment contest ni semua nya aku dah buat.
untuk contest ni aku nak tag deno, eidaimmi dan abah khalisha

Contest My Happy Moments dianjurkan Eyriqazz.com bagi menyahut Cabaran iPhone 5 Gadget Impian 


sekian...

Post a comment

6 Comments

  1. amboih.. kemain lg die kecik2.. kalo dah besar kang tengok gambar ni mesti gelak besar die..

    ReplyDelete
  2. hehe... teringat plak kat adik masa kecik2 dulu... naik basikal ni sampai patah...

    ReplyDelete
  3. ala...comel nyer maisara.....
    nanti bila dia besar...mesti dia malu....he3

    ReplyDelete
  4. maisara comell..kreatif betul menggunakan apa yang ade.penunggang basikal yang bekhemah ni.btw,good luck ye kak join contest tu.

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)