MAISARA::baju

Assalamualaikum...

Kemarin aku ada buka kotak yang ada baju2 lama maisara.
saja nak tengok kot2 ada
baju2 yang adik boleh pakai..
musim hujan ni kena sediakan baju2 lengan panjang banyak sikit.
takut adik sejuk..

Bila buka kotak tu dia pun sibuk sama la..
ada satu baju tu aku tengok dah layak buat kain buruk je..

"baju ni buruk dah ni..
tak boleh pakai dah...'

Maisara: eh!!tak boleh2..maisara nak pakai lagi tu..

Ibu: mana muat dah..baju ni kan kecik.

Maisara: muat..biar maisara tunjuk kat ibu..

Dia pun pakai la baju kecik tu..
"ha..nampak??muat lagi ni...
muat kat atas je..bawah nampak pusat



######################
Pagi tadi ...
lepas mandi..

Maisara: ibu..maisara nak pakai baju kokodot hari ni..
Ibu: kokodot?????

maisara dan kokodot


suka hati hang la maisara oi....


sekian..

Post a comment

20 Comments

  1. hehe bagus di ulang pakai oleh adik...

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    tak lama lagi adik maisarah leh ambil alih..

    ReplyDelete
  3. tak lama lagi maisarah dah boleh plan buat majlis penyerahan baju kat adik yaa...hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. budak2 mmg mcm tu kan...klu tau nak kasi baju lama dia kat adik, mula la x kasi. cakap nak pakai lagi. pada hal mmg dah x muat pun... huhuhu

    ReplyDelete
  5. baju kokodot tu mcm nak sme dgn baju twins shje..
    warna yg hampir sama..
    yg pasti maisara syg lg bju lama2 dia

    ReplyDelete
  6. sakan pakai baju lama lagi ek maisara..mengimbas kenangan masa kecik la tu..saya ni ntah bila lagi la nak beli baju baby ni..huhu

    ReplyDelete
  7. nak kata die comel lah tu kan pakai baju lame tu..kekodot lah pulak..asal ada bunyi ye..

    ReplyDelete
  8. uihh maisara isap botoi..lawa baju kokodot dia hihi :)

    ReplyDelete
  9. alaa comelnya maisara pakai kokodot . hehe .

    ReplyDelete
  10. hahaha...comel je ragam si maisara ni!

    *takpe lagi maisara kata muat, org skrg ni dah besar panjang masih dok pakai baju adik2 comel..masih muat. ^__^

    ReplyDelete
  11. slim tu


    show last thn ni .http://www.gilamodified.com/2012/12/autoshow-fiesta-muda-mudi-pelancongan.html

    ReplyDelete
  12. wah minum susu sambil layan youtube ke tuh...hehe

    ReplyDelete
  13. muat2 je .. ekkee

    ps ; D ,macam mana nak tukar domain ke DOT.com ??... ermm kenapa D tukar ke DOT.my lak skrg nie ??

    ReplyDelete
  14. Comelnya..baring2 sambil isap nenen...

    ReplyDelete
  15. salam, hehe, comey dia. kokodot ek.hehe

    ReplyDelete
  16. haha.. tak sabar dah ni nak tengok maisara ngan mikhail feat dalam blog ni sama2...

    ReplyDelete
  17. maisara nie....nie mesti dia takut mikail dapat baju tu......he3

    ReplyDelete
  18. kokodot pon bolehh...haha...isap botol lg eh? hihihii

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)