KOLAM RENANG DALAM VAN

Assalamualaikum..

selamat malam...
kreatif betul orang dari negara China ni..kan??
agaknya tak mampu nak buat kolam renang kat luar rumah
jadi diaorang gunakan van je untuk buat kolam renang .


lepas ni sapa2 yang teringin nak buat  kolam renang tapi
ada masalah kewangan apa kata
tiru je macam dia ni buat..

beli la van2 buruk kat mana2 kan..
lepas tu beli alas nya tu..
senang je...siap ada bumbung lagi..
heheheh

sekian...

Post a comment

25 Comments

  1. Assalamualaikum Diana

    kalau enjin boleh hidup...siap pasang hawa dingin lagi..

    ReplyDelete
  2. hahaha..bagus juga..tak kena hujan mahupun panas

    ReplyDelete
  3. ahaha... terlebih kreatif nih!

    ReplyDelete
  4. apa khabar?lama tak datang sini...

    ReplyDelete
  5. Pelik tapi kreatif. Lagi hebat, siap ada bumbung tuk. Mesti kanak-kanak syiokkk main dalam kolam tu.

    ReplyDelete
  6. untung kak... tak kena panas.... apstu boleh pasang aircon lagi...... he3.....siap ada musik..... nak lagi best...letak tv sekali....he3...mcm2 ler org china nie.....

    ReplyDelete
  7. ahahahah macam2 mereka nie kan ..pelik2 .. ;)

    ReplyDelete
  8. haha.. mmg sgt kreatif! kalau la ada satu kat umah deno... best2!

    ReplyDelete
  9. Kalau van tu bergerak dan air berkocak lagi la best...rasa mcm berenang dlm laut...

    ReplyDelete
  10. Ish2. Kreatif sungguh dorang ni kan ? =)

    ReplyDelete
  11. hehehe kalu boleh bawak merata-rata lagi best tu kan? hehehe

    ReplyDelete
  12. hahaha cenggini pon jadik?pasni saya nak buat kolam kat bakul moto saya plak.kang akak jangan lupa buat entry utk saya tau hahaha

    ReplyDelete
  13. mmg la kreatif bebenor..hihi

    ReplyDelete
  14. salam singgah dan follow ye diana,

    terima kasih singgah di blog saya yg tak seberapa tu...

    kalau kat malaysia ni, sampai trafic light je abis semua di depan basah sekali.. hihihi..

    ReplyDelete
  15. Terbaik.tak yah pki sunblock.hahaha

    ReplyDelete
  16. Mak aihhh very gedebans betul la org China ni kan? Kite pun tak terpikir nak wat benda tragik camtu akaka...

    ReplyDelete
  17. wah... bagus gak idea ni kan... ;)

    ReplyDelete
  18. bestnye.

    tengok happy je anak die mandi...

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)