KALAU NAK BE KENA LA.....

Assalamualaikum...

Selamat petang semua..dah masuk tahun baru nih..
harap2 tahun 2013 akan datang rezeki kita semua mencurah2 lagi..
aminn..

Bila cakap pasal rezeki salah satu benda yang
kita bayangkan ialah duit.
hari ni dapat duit lagi..
orang bagi kita jangan tolak.rezeki tu...

Kali ni duit dari nuffnang..
aku dapat BE lagi..
terima kasih nuffnang...


Sekarang ni kalau dapat be naik nya sikit2 je..
sehari paling banyak naik 20 sen.
kalau masa aktif berblog dulu sehari be aku tu
naik rm5.kadang2 rm4.

huii..jauh nya beza dengan sekarang ni..
dulu update  sehari 8-9 entry.
sekarang 2 minggu baru dapat 8-9 entry..hahaha..
jadi memang patut la be aku naik 20 sen sehari.

ha..tips untuk korang kalau 'nak be naik cepat dan
membiak2 sila rajin update,
update la 3 jam sekali.
selain tu jangan lupa blogwalking.
komen kat post jugak kena la banyak.
kalau komen tak penting tak la kat survey nuffnang tu dia
tanya berapa komen kita dapat untuk setiap post..

sekian..


Post a comment

14 Comments

  1. susah nak biakkan BE banyak2 macam dulu...

    ReplyDelete
  2. Ohhh begitu rupanya... Baru tahu.

    ReplyDelete
  3. takpe la kak , janji masyukk . hehe .

    ReplyDelete
  4. tahniah kak..hehehe...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. woooooo..cmtu ke..thanks..AK tk pernah lagi dapat BE

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Diana

    moga tahun depan bertambah2 rezeki lagi

    ReplyDelete
  7. be tu kadang2 halimunan tah masa bila dia kuo tak tau..yg penting dia ada ye dak :)

    ReplyDelete
  8. kalau hapdet selalu kak...bila remy nak buat kerja.....he3....
    nak BW pun separuh hari tak habis.....
    remy redha takde BE tu,....memang bukan rezeki remy disini....

    ReplyDelete
  9. er,... saya masih tak faham ape benda BE ni,,, tgok org dapt duit walau 2kupang.. tapi tu lah... saya tak sempat nak belajar lagi ni....

    ReplyDelete
  10. tahniah kak..
    macam tu rupanya nak naikkan earning... baru sy tau :)

    ReplyDelete
  11. banyak nya pendapat...ada kata xrajin updtae dpt BE..tp aku memang xpernah dpt setakat ni...

    ReplyDelete
  12. hehe. biasalah tu kak. ada naik turunnya. apapun , rezeki ada dekat mana-mana kan?

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)