Advertisement

BE SALAH SATU PUNCA KENAPA KITA MALAS NAK UPDATE BLOG

Assalamualaikum..

Selamat petang selamat bercuti..
dah tak ramai blogger yang
akan update buffered earning yang nuffnang bagi..
nuffnang ada bagi bukan tak bagi
tapi kita sendiri yang malas nak buat post pasal earning tu..kan??

Rasanya sebab tu la makin ramai blogger yang
dah tak berapa nak aktif sekarang ni..
sebab tak de dah entry2 bakar semangat macam dulu2..
jadi apa kata hari ni dan hari2 seterusnya
kita buat balik post dapat be tu..heheh
supaya kawan2 lain semangt sikit nak update blog hari2..


cerita pasal be aku pun dapat be hari ni..bulan lepas ada 4 je be..
hujung bulan lepas dah cashout..
tinggal 1 be je..tu pun sikit je sebab dah jarang berblog
lepas tu minggu ni dapat lagi 2..
terima kasih nuffnang..
lepas ni kena la rajin update blog macam dulu..kalau tak sia2 je nuffnang bagi be nih..

boleh jugak buat belanja beli jajan maisara..
hehehe..

sekian...

Catat Komen

15 Ulasan

  1. Walaupun takde BE, saya masih semangat nk tulis entri..tapi sehari sekali je lah.
    (camne nk dpt BE, saya letak 1je iklan dia..) hahaha

    BalasPadam
  2. Kc tak penah cerita pasal BE dari dulu sampai sekarang. Tak hebat pun BE kc.

    BalasPadam
  3. update hari2..... tapi BE tak kunjung tiba...... ingat nak tutup lah blog remy tu..... semangat ada tapi takde hasil...... hu3

    BalasPadam
  4. sekarang dah jarang update blog, tapi BE masuk gak.. heheh..

    BalasPadam
  5. baru dapat 1 be. hehe. sadis.

    BalasPadam
  6. sy ad 2 be tgh running.tp x smpt nk bt entry..sbb tgh sebok sgt.mmg ad baru ni update entry nk mentenkn viewer dtg blog je.so x expect dpt be lg..sbb last month da casht out..n entry pun slow..bl masuk 2 be da pk..almk..kne bt entry mnarik nk pgl org dtg.hihi..klu x,ckit la amount..:p


    1lg..ad bloger bt entry bloger yg dpt duit dt nuff ni mcm kejar earning..n tah pe lg..yg pastinye die bt entry tu lps tgk entry be sy..huhu

    BalasPadam
  7. sy ad 2 be tgh running.tp x smpt nk bt entry..sbb tgh sebok sgt.mmg ad baru ni update entry nk mentenkn viewer dtg blog je.so x expect dpt be lg..sbb last month da casht out..n entry pun slow..bl masuk 2 be da pk..almk..kne bt entry mnarik nk pgl org dtg.hihi..klu x,ckit la amount..:p


    1lg..ad bloger bt entry bloger yg dpt duit dt nuff ni mcm kejar earning..n tah pe lg..yg pastinye die bt entry tu lps tgk entry be sy..huhu

    BalasPadam
  8. as salam

    alhamdulillah ada jugak BE...dah tekan dah sunway buat beli jajan maisara.. :)

    BalasPadam
  9. betul tuu D ...
    entry BE nie bukan nak nunjuk2 kann .. tapi sebagai pembakar semangat aje ..

    ieda ada satu je BE .. tu punn alhamdulillah sbb hampir 6 bulan x der .. akhirnya ada ..

    satu punn jadilahh .. janji amount dia memberangsangkan ! ;)

    BalasPadam
  10. sy baru dpt setelah setahun tak dapat hehe

    BalasPadam
  11. sentiasa bersemangat walau takde BE tapi kalau dah busy memang tak terupdate blog tu ha even ade semangat masa pulak takde..sob sob..

    BalasPadam
  12. ciktom lgsg xde be thn ni..ptt la xsemangat sgt update blog..hehehe

    BalasPadam
  13. setakat sy comment ni ada lagi 2 BE kt blog ^^

    BalasPadam

sila tinggalkan komen anda...:)