UPDATE STATUS FB BOLEH..SINGGAH BLOG AKU TAK BOLEH!!

Assalamualaikum..

Selamat malam semua...
ada yang dah balik kampung ke??
mesti tak ramai yang berblog sekarang ni..

kalau balik kampung
memang susah la nak buka blog.
sebab blog ni tak macam fb..
fb kita boleh hadap sat2 je...
tapi kalau blog memang tak boleh nak buka kejap2 sebab
ada yang tulis panjang berjela.
lepas tu nak baca dan komen bagai..

bila komen blog A kena komen jugak blog B.
takut satgi B kata
"kat blog A ja dia pi..
blog aku pandang pun dia tak nak.."

nampak??
susah tau jadi blogger ni..
perlukan komitmen..eceh!!

tak komen nanti merajuk pulak..
yang suka merajuk tu aku la..
bukan kata kat korang tau..hahaha

jadi bila korang tengok ada blogger yang dok update status kat fb tu
jangan pulak korang kata.

"update status boleh je,,
blog aku bukan nak singgah pun..
kata sibuk..
auta je lebih.."

jangan cakap gitu tau...
tak baik..

hehehe
entah apa2 entry ni..
merapu je..

sekian..

Post a comment

30 Comments

  1. Dah tua2 ni macam kita kuat merajuk plak kan :P haha..elih nak merajuk kalau Kak Diana tak komen balik...haha..gurau je

    ReplyDelete
  2. haha takpe kita komen ikhlas ni haha.. betul tu perlu komitmen ecece haha

    ReplyDelete
  3. Seronok kalau org sebelah kita tu merajuk kan..sebab merajuk hanya pd yg sayang, betoi dak??

    ReplyDelete
  4. dont worry kak..saya raya memang tak balik mana2 pun..ade jer kat KL nie..hehehe..sebenarnya kalau blog kita set utk mobile lagi senang orang surf melalui phone..tapi jarang org baca blog ikut smartphone nie..hehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. kdg2 kita x tau, org yg cakap bz tu kt dunia online dia ada fb, fanpage, blog, blog kedua & bisnes online.. so, semua tu dia kena update kn, huh...

    ReplyDelete
  6. blog kena baca dgn teliti. kang salah baca, lain yg di kome. hehee


    fb sekali lalu je dah boleh kak. :)

    ReplyDelete
  7. eheheh.. cam terkena batang hidung sendiri je. tapi mmg betul pun. buka fb boleh. tapi bila masuk blog kawan2 tak sempat plak nak komen2... ecehhh... silent reader jelah...

    ReplyDelete
  8. FB sebab pendek je, senang update then reply kat situ, blog ni lambat sikit... ;)

    Apapun Sleamat Hari Raya AidilAdha buat akak sekeluarga ye :)

    ReplyDelete
  9. salam aidiladha dear...kalau cuti sya tak bukak FB & Blog sebab takut mcm yg awak ckp tue...hehe

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya aidiladha..

    ehehehe..tu pun nak merajuk.. :P

    ReplyDelete
  11. Nanti bila2 jemput baca entry ni bersama Maisara ;)

    http://normj1001.blogspot.com/2012/10/firas-kacak.html

    ReplyDelete
  12. mana yang sempat, singgah. kalau banyak masa lagi, komen. tahun berubah, kesibukan juga berubah.

    ReplyDelete
  13. fb senang.. blog ni panjang.. loading pun lambat sikit..

    salam aidiladha

    ReplyDelete
  14. salam aidil adha buat kak diana dan keluarga.. :) deno dpt cuti 3 hari.. hehehe...^^

    ReplyDelete
  15. Oh, saya bukan salah seorang yang akan bersangka begitu. Saya tau, nak buka FB guna henfon senang tapi nak buka blog mmg susah. Sebab slow. Pastu nak kena buka banyak url. Ada tepon yang tak mencapai kapasiti tu. COntohnya henfon saya sendiri la. Hehehe.

    Selamat hari raya aidil adha Diana, Maisara dan Mikhail.

    ReplyDelete
  16. Selamat hari raya korban kak :)

    ReplyDelete
  17. alamakk ada yg majuk ke ... D ke ??
    ekekke adehhh ;)

    D , nak tanye , dah lupe macam mana nak letak button HOME kat atas sekali dlm blog kite ... huhuh , dah ramai ieda tanye , tapi x berjawab sedih kan huhuhu

    salam aidiladha buat D sekeluarga ;)

    ReplyDelete
  18. hahahaha... boleh gitu ye! Sabo je la entri ni



    selamat hari raya Diana

    ReplyDelete
  19. ini bukan entri merapu ni..ini entry ada isi tau..hehehe :)

    ReplyDelete
  20. Hahaha... Kalau dah baca kena tinggalkan komen, nanti merajuk pulok

    ReplyDelete
  21. ewaahhhh....cenggitu pun ada ka?kehkehkeh...

    ReplyDelete
  22. Betul2.. Kalau kat FB tu boelh la jenguk kejap2.. Kalau blog ni maunya kejap2.. Mana boleh.. Hehe..

    ReplyDelete
  23. Mmg memblog ni komitmen tinggi aaa.....bz keja skket je hilang mood....hilang idea....pelik tul...FB tak plak....ahakz

    ReplyDelete
  24. maaf diana... lama tak menyinggah sini... terasa i. he..he..

    ReplyDelete
  25. BETUL TU....BLOG NI KLU BALIK KG MMG TAKKAN BUKA LANGSUNG.... LEBIH BAIK LUANGKAN MASA TU DGN FAMILY TERSAYANG

    ReplyDelete
  26. betul2, fb dalam hp pun boleh baca sekali lalu, update status, blog ni nak updatenya leceh sikit, nak baca pun ambil masa....

    ReplyDelete
  27. aik.mcm tu pon hade eh.hmmm to sy mmg majuk kalo akk tak singgh blog saya.hahah

    ReplyDelete
  28. haha,. Sama la.. Wlau sesibuk mana pun fb leh buka wlaupun sekejsp.. Huhu... Tp blog dh lama xjenguk.. Huhu

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)