JULIA:agak2 si Sofea ni kawen dengan sape??

Assalamualaikum...

sapa tgk drama julia kat tv3 tu.
dalam pantang ni aku kerja tgk tv je..
hehe...
best jugak drama ni walaupun mengarut..
ekekekek..

cemana la penamat drama ni,kan??
eh!!dengan siapa pulak sofia ni kawen??
jom ramai2 teka..


sekian...

Post a comment

36 Comments

  1. wah saspen ni..dgn iqram dinzly kot yg rogol dia

    ReplyDelete
  2. itu bukan mak mertua si julia kan yg sarungkan cincin tu

    ReplyDelete
  3. Uikk...den tak leh tgk...keja shift...payahhh...

    ReplyDelete
  4. nyampah tau watak si sofia ni. bikin sakit hati jek. harap2 jangan dengan amir udah ler. hikhik :D

    ReplyDelete
  5. uik mcm bekas mak mertua julia je

    ReplyDelete
  6. Myra tengok tapi kalau teringat.. ;)

    ReplyDelete
  7. Kakcik temgok juga... Tapi tak ikut sangat.

    ReplyDelete
  8. dah jarang tengok tv sejak duk hosp hampir sebulan ni.. hehe...

    P/s: telur kuning sangatlah tinggi kolestrol... lebih2 lagi kalau yg dah rebus.. better kalau tak amik... ini pesan pakar diet deno:)

    ReplyDelete
  9. Aah la... tu bukan mak wan ke yang sarung cincin kat sofia......
    last skali Julia ngan Sofia tu baik.....
    Hehehhehehe.... =D

    ReplyDelete
  10. apa sofea kawen ngan azwan????????

    ReplyDelete
  11. ntah2 ngan azwan...

    ReplyDelete
  12. jgn la dia kawin dgn Amir. Takmo Sofea menang. sbb dia jahat. Haha.

    ReplyDelete
  13. kdg2 tgk jugak tp byk episod yg terlepas.. Watak sofea tu mcm mental je.. Tp bukan si Amir la kot jadi laki dia. hahahahaha

    ReplyDelete
  14. salam diana..

    ala akak tak tgk citer tu.. nmpk mcm best..

    ReplyDelete
  15. ngan laki julia dulu ke? jeng3

    ReplyDelete
  16. em..x layan x layan...hihi

    ReplyDelete
  17. tak boleh mengulas sebab tak tengok...huhuhu~

    ReplyDelete
  18. aduhh ieda x tgk pun D
    ada lah sekali tgk huhuh

    ReplyDelete
  19. saya tak berpeluang nak tengok drama tu sebab kene kerja..tapi saya dah tanya producer dia..dia kata julia akan kawin dengan......SAYA!!!

    hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. aiseyy sy xtgk aa drama ni..hekhek sy time pantang dulu pn mmg ngadap tv je..abeh apa je lg boleh buat time pantang tu kn..hewhew =)

    ReplyDelete
  21. kena tgk arini nampaknya... sy biasanya tgk citer ni kalau tak ada org lain yg pilih channel lain.. waktu maghrib byk nk dibuat bila ada baby kecik..

    ReplyDelete
  22. Berdasarkan mimpi saya semalam. Sofea kawen dgn org yg selalu dimimpikannya: JR!!!!
    Hihihihi...........

    ReplyDelete
  23. ibu sy sibuk tgk sinetron indon. smpai sy menyampah kalu tpandang

    ReplyDelete
  24. as salam,

    sopia kawen dengan datuk K kot..eh lari konti lak..akak tgk jarang2..tak folow sgt :)

    ReplyDelete
  25. D.. I menyampah dengan watak Sofia, jadi acuh tak acuh je tengok...huhu

    ReplyDelete
  26. tgk hari2 kak..smpi cik abam pun ketagih sama tgk citer ni.

    tapi meluat sggh kat sofea tu.

    ReplyDelete
  27. ala..tak tgk la cerita ni sbb tak suka nabila huda jd watak baik2..hehe..

    ReplyDelete
  28. tak sempat nak tgk tv lah skrg ni diana. ntah kenapa rasa malas pun ye. ehhh... tapi ngadap blog laju aje.

    ReplyDelete
  29. Tak minat nabila huda. So, tak dpt nak tgk. Huhu.. Double standard kan? Saya dari dulu lagi kalo nak tgk drama atau filem, saya tgk pelakon siapa. Kalo saya tak menyampah saya tgk le. {tak baik nyampah kat org kan?]

    ReplyDelete
  30. munna tgk citer ni ikut dan je..... lobang2....

    ReplyDelete
  31. tak pernah tgk.... sedih kan..... kasihan kat remy.....

    ReplyDelete

sila tinggalkan komen anda...:)